Van lehetőség kérni, hogy ne csináljanak gátmetszést, és ne is varjanak, azaz ne nyúljanak egyáltalán "oda"?
Ne mérgelődjetek már ennyit azon,hogy mindenkinek más a véleménye!
Nyugalom!
😃
Nekem meg nem volt gátmetszésem,meg nem tépték ki kézzel a placentát,ettől nem fogom rosszul érezni magam.
Tényleg mindenki csak itt hergeli magát,ha neki másképp volt,vagy rosszabb szülésélménye volt ,de felesleges!
Jaj,már elvan ez ferdítve nagyon!
Miért,akinek nincs gátmetszése,csak gátvédelem,az szerinted belehal? 🙊
Már ebbe is nagyon fejlettek az orvosok,hidd el,nagyon figyelnek anyára és a babára. Nekem jó emlékként maradt meg,nyilván ha bármi van,közbelépnek,de ha nem muszáj,nem mindenhol,minden esetben vágnak.
Nemrég a beöntés is rutin volt,ma már nagyon kevés helyen,és még sorolhatnám.....
60as.
Én nem haltam bele,pedig gátmetszés nekem se volt.
Kicsit zagyvaságokat írsz azért.
Hidd el,a gátvédelemben is profik az orvosok és a szülésznők is!
#64 Lehet jobb lett volna a beöntés, mert a kúk semmit sem ért, vagy 5x törölte ki vajúdás közben a fenekem a szülésznő, mert bizony jött belőlem minden.
Inkább pont az a "ferdítés", hogy mindenki jogokról meg szülészeti erőszakról prédikál és közben elfelejti, hogy ezeket a beavatkozások nem jókedvükből találták ki az orvosok nők kínzására, hanem annak érdekében jöttek létre, hogy egy egészséges anya és egy egeszséges baba távozzon a kórházból. És elhiszem, hogy valaki hatalmas traumának éli meg, hogy bekötik az oxitocint és vágnak egyet a punciján, csak abba nem gondol bele, hogy az mekkora trauma lenne, ha a beavatkozás elmaradásának következtében esetleg szobanövény lenne a gyereke. És utólag ezt soha senki nem tudja megmondani hogy mi lett volna, HA az orvos nem így dönt.
És ez nem csak a saját gyerekemre vonatkozik, legyek inkább én az akit mondjuk feleslegesen megcsászároznak, ha cserébe nem mulasztják el annál, akinél valóban szükséges. Inkább egy felesleges beavatkozás itt, mint egy halott/sérült baba ott.
Az a baj, hogy nem merik fel a helyzetet. Ha nem tagul, vagy barmi mas problema akad, akkor vigyek szepen csaszarra a not, NINCS JOGUK kezzel tagitani!
Egy baratnomet elaltattak a csaszarhoz, mert nem hatott a lokalis erzestelenito. Mit kellett volna tenni? Ugy erzestelenito nelkul vagni, mert az orvos ugyis mindent jobban tud?
Egyszeruen kell, hogy legyen egy hatar, amit nem lep at az orvos! Halagyunk a korral!
Foleg akkor megy fel a vernyomasom, amikor hallom, hogy lejart a muszak, a doki sietett volna haza, nem er ra..blablabla..es akkor cibaljuk ki gyorsan a gyereket az Anyukabol!
Es igen, NAGYON sok esetben rutinosan vagnak (mert miert ne vagnanak?), holott anelkul is ment volna a dolog. Sok a hentes nogyogyasz!
Van lehetőség kérni, de miért rosszabb egy kis vágás és varrás, mintha szanaszét szakadsz és rengeteget varrnak.
Oda meg oda fognak nyúlni...
Én meg azt nem értem,ha nincs probléma,miért ne lenne elég a gátvédelem,és kúpot se kaptam beöntés helyett,semmilyen balesetem nem volt.
Sőt,akinek van,senki nem foglalkozik vele,szülőszobán ezen nem akadnak ki.
Értem,ha úgy alakul vágjanak valakit,de nem kell mindenáron.
Én a gyerekeim megszültem gátvédelemmel,varrás nélkül.
Picit jobban kell figyelni,mikor mondják hogyan kell nyomni,és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!