Van lehetőség kérni, hogy ne csináljanak gátmetszést, és ne is varjanak, azaz ne nyúljanak egyáltalán "oda"?
Jobbat mondok, utána úgy "oda nyúlnak", jogy konkrétan kezzel szedik ki a placentát.
Gyorsan keress valakit, aki ezekre felkészít előre, ugy tűnik fogalmad sincs.
Hàt az egyáltalàn nem alap, hogy kézzel szedjék ki a placentàt...
Normàlis helyen nagyon ritka a gàtmetszès.
Ahol èn szültem, ott 4 órànkènt vizsgàltak, de azt , nem lehetett" viszutasítani. Ennyit az önrendelkezésről. Azon kìvül bèkèn hagytak, úgyhogy helyfüggő. Varandóssàg alatt nem vizsgàltak hüvelyileg, szülès utàn 1x, hogy megnèzzèk, nem szakadtam-e. (Nem szakadtam)
Úgyhogy jò oevossal, normàlis helyen alig nyùlnak belèd, ès nincs gàtmetszès.
#21 Azt ugye tudod, hogy a placentát ugyanaz a magzatkilökő reflex préseli ki belőled, mint a kisbabát, nem az orvos tépi ki? Legalábbis jobb helyeken. A rosszabb helyek ellen meg lépjünk fel, ne elfogadjuk.
#27 A betapintásnál a hasadat nyomogatja az orvos, nem a méhszájadon keresztül nyúl fel könyékig. :D Illetve a méhlepényt vizsgálják meg, hogy ép - e. Az egészen más, ha megnyomogatják a hasad, mintha lepacsizik a punciddal a fél kórház.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!