Miért gondolják azt sokan, hogy a császár könnyebb? Valóban az lenne?
Ha választhatnátok melyiket választanátok és miért?
Mi ez a "hisztéria" manapság, hogy sok kismama császárt akar? Igaz, én még csak most fogok szülni, de nem gondolnám, hogy egyik másik könnyebb lenne.
30, én meg császárosként a másikból nem kérnék sosem... én mikor lehetett felkeltem, az kellemetlen volt, de utána semmi bajom nem volt. Mondták is a nővérek, ha nem hagynák el magukat az anyukák 10ből8 olyan lenne mint én, csak hát jobb szenvedni (ezt nem én mondom, ők mondták). Igaz velem aztán bajuk nem volt, semmiben nem is kértem segítséget
(igen, tudom, 0%...)
31
Velem hasonlóan történt minden, amit írsz!
30-as vagyok. Én ezt nem tudhatom. Azt láttam, hogy ők nagyon rosszul viselték. Sajnáltam is őket. Persze, nyilván nem mindig ilyen rossz ez, de akkor is.
Szerencsére nekem komplikációmentes hüvelyi szülésem volt, nem mondom, hogy nem szenvedtem, de vannak enné rosszabbak is gondolom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!