Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ahova tartozom abban a kórházb...

Ahova tartozom abban a kórházban (Kistarcsa) nem szeretnék szülni. Van rà mód, hogy más állami intézetben szüljek illetve a terhesgondozást is ott folytassam?

Figyelt kérdés
febr. 3. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Pénzért mindent!
febr. 3. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
A másik kórházból kell szerezned befogadó nyilatkozatot, ez nagyon egyedi, hogy adnak-e vagy sem, ott érdeklődj.
febr. 3. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Kevés. Már nem nagyon osztogatnak befogadó nyilatkozatot, esetleg, ha a dokihoz magánba jársz, és ő elintézi hogy szülhess ott, ahol ő dolgozik.

Ha nem szeretnél fizetni, akkor meg marad a körzetes

febr. 4. 05:58
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

A SOTE országos klinika. Bárhonnan besétálsz, ellátnak, max húzzák a szájukat problémamentes terhességgel és nem biztos, hogy jobban jársz egy ottani szüléssel, mint bármelyik másikkal.

Ha van konkrét kinézett kórház, akkor pedig vedd fel velük a kapcsolatot, hogy hajlandók-e befogadó nyilatkozatot adni.

febr. 4. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:

SOTE I.

Bár engem elakartak zavarni még úgy is, hogy majdnem koraszülés lett a vége. 28.héten.

febr. 4. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretnél ott szülni? Én jókat hallattom az ottani szülészetről.
febr. 4. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is jókat hallottam Kistarcsáról. Amúgy én Sotehoz tartozom, de Jáhnban fogok szülni. Mentem befogadó nyilatkozatért és meg is adták, már ki is írtak ott indításra.
febr. 4. 09:28
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem olyan jó az én se szeretném ott a második szülésem. Szerintem mindenhol szerencse függő vagy jókat fogsz ki egy olyan időpontba mikor éppen nem szülnek sokan vagy szívás.
febr. 4. 10:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos én nem hallottam jókat, illetve a tapasztalatom se jó eddig velük.

Aki kért nyilatkozatot! Hova mentetek érte, a nőgyógyászati rendelésre vagy kitől kértétek?

febr. 4. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok

Mindegyik kórházban máshogy kell kikérni tudtommal.

Jáhnban 35. Hét környékén be kell jelentkezni recepción hétköznap délelőtt 8-12 között és elmondani hogy befogadó nyilatkozatért jöttél. Aztán 8. Emeletre a ctghez odamenni. Ha kijönnek odaadni a kiskönyvedet és szólni miért jöttél. Majd behívnak, felveszik az adatokat, megkapod a nyilatkozatot és kész is vagy.

Lent a recepción nem kell sorszám, kismamákat soron kívül fogadnak.

febr. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!