Ahova tartozom abban a kórházban (Kistarcsa) nem szeretnék szülni. Van rà mód, hogy más állami intézetben szüljek illetve a terhesgondozást is ott folytassam?

Kevés. Már nem nagyon osztogatnak befogadó nyilatkozatot, esetleg, ha a dokihoz magánba jársz, és ő elintézi hogy szülhess ott, ahol ő dolgozik.
Ha nem szeretnél fizetni, akkor meg marad a körzetes

A SOTE országos klinika. Bárhonnan besétálsz, ellátnak, max húzzák a szájukat problémamentes terhességgel és nem biztos, hogy jobban jársz egy ottani szüléssel, mint bármelyik másikkal.
Ha van konkrét kinézett kórház, akkor pedig vedd fel velük a kapcsolatot, hogy hajlandók-e befogadó nyilatkozatot adni.

SOTE I.
Bár engem elakartak zavarni még úgy is, hogy majdnem koraszülés lett a vége. 28.héten.

Sajnos én nem hallottam jókat, illetve a tapasztalatom se jó eddig velük.
Aki kért nyilatkozatot! Hova mentetek érte, a nőgyógyászati rendelésre vagy kitől kértétek?

7es vagyok
Mindegyik kórházban máshogy kell kikérni tudtommal.
Jáhnban 35. Hét környékén be kell jelentkezni recepción hétköznap délelőtt 8-12 között és elmondani hogy befogadó nyilatkozatért jöttél. Aztán 8. Emeletre a ctghez odamenni. Ha kijönnek odaadni a kiskönyvedet és szólni miért jöttél. Majd behívnak, felveszik az adatokat, megkapod a nyilatkozatot és kész is vagy.
Lent a recepción nem kell sorszám, kismamákat soron kívül fogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!