Állami terhesgondozásra mennyi idő mire van időpont?
Sztk-s rendelésre fogok járni terhesgondozásra Pest megyében.
Általában mennyit kell várni az időpontig?
Nálunk a recepción bejelentkezésnél mondani kell, hogy terhesség megállapításra jöttél.
Soron kívül küldenek a nőgyógyászhoz.
Ha minden rendben akkor a 8. hét magasságában ad időpontot gondozásra, onnantól havi egy gondozásra kell menni. Mindig ott adnak időpontot a következőre.
Már volt terhessèg megállapítás magán úton, csak túl korán mentem.
6.hét volt és pulzálás már látszódott,illetve szép szabályos volt a petezsák is.
Visszahívott 2 héten belül egy új vizsgálatra magán úton, de úgy alakult,hogy inkább mennék most államiban erre,azért kérdeztem, hogy vajon mennyi idő lehet mire tudok menni
Hát ezt innen senki nem fogja tudni neked megmondani, nem látunk bele az elojegyzesukbe, és egyébként is településenként eltérő.
Én pl járok maganba, így állami terhesgondozasra a 12 hetes uh után kellett mennem először. Meg kellett várni mit mutat az uh, utána kértem időpontot és kB 3 hétre kaptam. Azóta meg mindig megbeszeljuk a következő időpontot amikor ott vagyok (havonta kell járni). Ez pl Szeged. De hogy ott ahol te laksz hogy van, azt nem tudom.
Valtozo. Alapvetoen en is allamira jartam, de volt, hogy mar nem jutottam be egyszeruen valahova.
Pl a 12. heti uh-ra nem, 17 hetes lettem volna, mire volt idopont. Pedig 8 hetesen kertem :D
Akkor arra mentem maganba.
Illetve meg 2 vervetelrol es cukorterhelesrol is lecsusztam, de mindegy, maganban megcsinaltattam es meg jobban is jartam ezerszer.
Szep kornyezet; nem kellett varni egy percet se, volt ulohely es amikor rosszul lettem, le is tudtam fektetni egy kulon szobaba. Na ez nem igy nez ki nalunk a korhazban.
Videk, kb egy egesz megyet is ellat ez a korhaz ahova jarni kell, szoval itt masok a viszonyok, sokan jonnek.
Majd meglatod nalad mi lesz. Az tuti, hogy hetekkel hamarabb nem art idopontot kerni.
Nálunk ha nem sürgős dolg miatt megy valaki, akkor 3-4 hét, de ha valaki terhesség miatt vagy valami panasszal kér időpontot akár másnapra beszorítják. Itt olyan nincs, hogy 12. heti UH-ra ne kapjon valaki időpontot, akkor se ha a 11. héten kéri. (De nyilván az ilyenre olyan morgást kapna az ember - teljesen jogosan - hogy utána elmennek a kedve az állami ellátástól)
Hívd fel őket és kiderül.
Köszönöm lányok,közben felhívtam őket,kaptam jövő hét csütörtökre időpontot.
Egész kedvesek voltak,meg is lepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!