Tegnap voltam nőgyógyásznál. Mindent rendben talált, 7 hetes terhes vagyok, szívműködése is van a magzatnak. Legközelebb 5 hét múlva kell vizsgálatra mennem. Nem késői ez az időpont?
Én is 7+6 hetesen voltam először, akkor kaptam meg a beutalót a genetikaira, utána a 12. heti genetikain (13+5 hetesen) a lelettel vissza kellett mennem a nőgyógyászomhoz, de ő csak méhszájat vizsgált, és adott beutalót a következő uh-ra, majd a 18. hetin (19+5) voltam, és a harmadik genetikain kicsivel korábban, a betöltött 30. héten.
De voltunk babamozizni kétszer is, mert a férjem egyik kötelező ultrahangra sem jöhetett be.
Szia.
Nem kesoi, igaz sok ido lesz.
En a 8 heten mentem, hogy biztosan legyen szivhang.
Utana 13+1-re kaptam idopontot genetikai ultrahangra.
Probald elterelni valamivel a figyelmedet, boldog babavarast kivanok!
33+4 hkm
Én 6+4 voltam, vissza hívott kontrollra 8+4 naposam után 13+4 naposan mentem és stb.
Nem lesz kései, addig intézed el a többi velejárót.:)
20hkm
Kedves doktorúr, a gyakorikérdéseken 15:6 aranyban meg lett szavazva, hogy késői ez az időpont, kaphatok újat?
Nagyon nagyon szomorúnak találom, hogy a nőknek egyáltalán semmilyen intim, személyes kapcsolatuk sincs, ahol tudnának az érzeseikről beszélni, kenytelenek idegen térbe dobni, plusz magát az érintettet (itt a dokit) sem merik megkérdezni, vagy ha igen, egyszerűen nem hisznek neki és nem bíznak benne.
És így élnek a nők le egy egész életet, így nevelnek gyereket. Nulla érzelmi tartalékkal, önismerettel, kommunikációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!