Melyik nőgyógyásznál van hamar időpont és melyik jó orvos ?
Sziasztok!
Segitseget szeretnék kérni, hétfőn csináltam 3 pozitív tesztet este. Így orvost már nem tudtam későn hívni. Kedden délután a saját magán dokimat hivtam, de nem vette fel a telefont. Tegnap q Váci kórházat hivogattam sikertelenül, majd most reggel elértem őket és mondták, hogy nem adnak időpontot csak sürgős esetekben, időpont nélkül pedig nem lehet menni vizsgalatra. Tanácsot szeretnék kérni, ugyanis a dokimat csak keddenként tudom hívni, mi van ha most se veszi fel? Néztem a Szaniszlohoz leghamarabb 20.an van időpont. Tudtok olyan orvost aki jo és esetleg hamar lehetne menni hozzá? Nagyon szerettük volna már ezt a kis babát és szeretném ha megnyugtatna egy orvos minél hamarabb.
Először is nyugodj meg.
Ha 2héttel késöbb mész sem lesz semmi. Az én dokim pl a 7.hét elött nem is fogad terhességmegállapítás miatt, mert felesleges, kb semmit nem lát, és amit lát sem biztos...
20 hetes terhes vagyok, a 8.héten voltam a dokimnál, semmivel nem voltam elkésve (sztkba a 11.hétre kaptam volna csak időpontot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!