Szerintetek ez normális? Mi ez az időpont????
Július 20-án pozitívat teszteltem.
Utolsó mensim szerint ma vagyok 6+5 hetes terhes. Aug 23-ra adtak időpontot a nőgyógyászatra, és mikor megkérdeztem, hogy nincs-e korábban, azt mondták, hogy teljesen felesleges, mert akkor leszek 10 hetes és úgyis akkor kezdenek el vizsgálatra küldeni...
Én egy “véletlen” folytán 6 hetesen mentem először…nem a baba miatt szerettem volna, hanem amúgyis aktuális volt.
Annyit tudott csak a doki megmondani, hogy jó helyen van a baba és megállapította a terhességet, majd 9. héten visszahívott.
Mivel ilyenkor még nagyon pici nincs szívhang sem..szerintem teljesen oké, hogy 10 hetesen hív először, nem késő. Utána még a 12. heti genetika előtt lesz időd felkeresni a védőnőt és elmenni vérvételre, semmivel nem leszel elkésve.
Én elmennék előbb magánban. Első babánál az ember nem bírja ki hogy nem tud semmi biztosat.
Én 6+3-nál voltam barnázással és akkor már szívhang is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!