Császármetszés után vagyok 3 héttel. Ma játék közben nagytesó (5,5 éves ) megütötte a hasam. Akkor fájt, mert eleve még érzékeny épp az az oldal. Lehet belőle baj? Belső vérzés vagy valami?
Picit szédülni kezdtem és a lábaim is elgyengültek, de lehet csak ráparázom és az a baj.
Járt valaki hasonlóan ?
Tényleg? Huh köszi, kicsit megnyugodtam.
Épp játék volt, na jó meg egy kis hiszti és lendületből odacsapott.
Akkor eléggé fájt, most is érzem azért de egy fokkal jobb. Az a baj hogy alapból ha hozzáérek még érzékeny és fáj.
Picit szédültem egy fél órával később, most az mintha jobb lenne, de nagyon megijedtem hogy felszakadt vagy valami.
Nekem nem nagy tesó. Maga az okozója😂Jobb volt, amíg bentről rugdosott, mert elöl fekvő lepényem volt, így alig éreztem, pedig mindig mondták, hogy nagyon aktív. Azóta se állt le. Már 8 kiló, de eleve 4 és féllel született Pelenkázásnál is, meg szoptatásnál is pont azt éri. Minden nap százszor elmondom neki, de semmi értelme. Pici még, de tudja, hogy nem szabad, mert ha rászólok, kiröhög és még nagyobb lendülettel folytatja. Komolyan nem tudom már, hogy szoktassam le.
Én se szeretek hozzáérni, pedig nem mondanám, hogy fáj, szerintem csak magától a tudattól voltál rosszul. Engem az is zavar, amikor mondjuk bekenem. Az elején be is gyulladt, de akkor is azt mondták, nem lesz gond, csak jegelnem kellett, meg kenni. Még mindig látszik, hol volt a gyulladás, attól a résztől még rosszabbul vagyok, de nincs baja. Persze, ott szokta leginkább rugdosni🙄
Szerintem meg figyeld magad,mert minden szervezet más!
Főleg a mai egészségügy miatt.
9!
Bizony! És ha a belső varrat megnyílt? És belső vérzése van?
Ez nem vicc. Kellene egy uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!