Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után vagyok 3...

Császármetszés után vagyok 3 héttel. Ma játék közben nagytesó (5,5 éves ) megütötte a hasam. Akkor fájt, mert eleve még érzékeny épp az az oldal. Lehet belőle baj? Belső vérzés vagy valami?

Figyelt kérdés

Picit szédülni kezdtem és a lábaim is elgyengültek, de lehet csak ráparázom és az a baj.

Járt valaki hasonlóan ?

ma 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hívd fel az orvosodat. Ha rosszabbul leszel, hívd ki az ügyeletet.
ma 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor is ha az orvosomtól 250 km-re vagyok jelenleg aki műtött ?
ma 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Semmi bajod nem lesz.
ma 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem, csak ráparázol. Nekem a kezdetektől rugdossa a gyerek, egyszerűen nem tudom róla leszoktatni. Azon kívül, hogy még mindig olyan ocsmányul néz ki, mintha tegnapi vágás lenne, semmi baja.
ma 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg? Huh köszi, kicsit megnyugodtam.

Épp játék volt, na jó meg egy kis hiszti és lendületből odacsapott.

Akkor eléggé fájt, most is érzem azért de egy fokkal jobb. Az a baj hogy alapból ha hozzáérek még érzékeny és fáj.

Picit szédültem egy fél órával később, most az mintha jobb lenne, de nagyon megijedtem hogy felszakadt vagy valami.

ma 19:50
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 neked mekkora a nagytesó aki rugdalja?
ma 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nem nagy tesó. Maga az okozója😂Jobb volt, amíg bentről rugdosott, mert elöl fekvő lepényem volt, így alig éreztem, pedig mindig mondták, hogy nagyon aktív. Azóta se állt le. Már 8 kiló, de eleve 4 és féllel született Pelenkázásnál is, meg szoptatásnál is pont azt éri. Minden nap százszor elmondom neki, de semmi értelme. Pici még, de tudja, hogy nem szabad, mert ha rászólok, kiröhög és még nagyobb lendülettel folytatja. Komolyan nem tudom már, hogy szoktassam le.

Én se szeretek hozzáérni, pedig nem mondanám, hogy fáj, szerintem csak magától a tudattól voltál rosszul. Engem az is zavar, amikor mondjuk bekenem. Az elején be is gyulladt, de akkor is azt mondták, nem lesz gond, csak jegelnem kellett, meg kenni. Még mindig látszik, hol volt a gyulladás, attól a résztől még rosszabbul vagyok, de nincs baja. Persze, ott szokta leginkább rugdosni🙄

ma 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg figyeld magad,mert minden szervezet más!

Főleg a mai egészségügy miatt.

ma 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd fel az ügyeletet (ha még nem tetted), mert azért 3 hét az semmi, ami eltelt neked a műtét ota...most az a válaszoló, aki írja, hogy a már 8 kilós gyereke rugdossa, hát jó, de akkor az a gyerek már több hónapos..oké, hogy neki is kezdetektől ez volt, dehát egy pár hetes újszülött nem rúg azért olyan nagyot, akkor se, ha nagy volt ujszulottkent is..neked viszont az 5,5 évesed nyilván tisztesen oda tud csapni, és simán lehet veszélyes, főleg, ha szedultel is, meg ilyenek.
ma 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:

9!

Bizony! És ha a belső varrat megnyílt? És belső vérzése van?

Ez nem vicc. Kellene egy uh.

ma 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!