7 hete lesz hogy csàszàrmetszéssel szültem , 5 .hétre elmúlt minden , erre 1 hete megint vérzek. Rendes piros vér, de a mennyisége nem menstruációs , elég 1 betét. Félek hogy nem tisztultam ki. Màsnàl volt így? A héten megyek dokihoz.
Figyelt kérdés
nov. 18. 10:54
1/5 anonim válasza:
Valoszinu megjott.
Nekem a 8. hetre megjott ( kizarolagos szoptatas mellett, majd utana 3 evig szoptattam es a 8. hettol visszaallt a ciklus percre pontosra.)
Viszont azt tudd, hogy sok nonek valtozik a menstruacioja a szules utan, soknak kevesebb lesz utana vagy rovidebb.
2/5 anonim válasza:
Teljes normális bármikor a vérzés a gyermekágyi időszak alatt. Az elsőnél én is azt hittem, hogy megjött, mert az 5. héten újra véreztem. Utána semmi egy évig. Szóval lehet csak erről van szó.
3/5 anonim válasza:
Lehet bármi. Császár után 6 hétig össze vissza véreztem. Utána pár napra rá még megjött, de éreztem is a hasamon, hogy ez már nem a gyerekágyi. Attól kezdve rendszeres volt.
4/5 anonim válasza:
Sajnos nálam is az volt a helyzet, mint a fentieknél, viszont én is elmentem orvoshoz, aki megnyugtatott azért.😊
5/5 anonim válasza:
Nekem is újraindult olyan egy-két hét szünet után kb. 7-8 hetesen (nem erőlködtem semmit) és egy pár órára az elején elég brutális volt (még a dokit is felhívtam, mert fél óránként kellett betétet cserélnem). Aztán egy hét múlva abbahagyta és akkor mindent rendben találtak. Nem menzesz volt, mert utána amíg szopattam vagy másfél évig nem jött meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!