Ha magánba járok várandós gondozásra hogyan szülhetek államaiban?
Figyelt kérdés
Most várom a második babám és az elsővel elég rossz tapasztatot szereztem állami várandós gondozás során viszont a szüléssel meg voltam elégedve. Arra gondoltam most a másodikkal magánba járnék gondozásba viszont ugyan ott szülnek ahol az elsőt szültem.tegnap 20:30
1/5 anonim 

válasza:

Nincs akadálya. Bejelentkezel az államiban, akinél szültél , és megbeszéled vele.
2/5 anonim 

válasza:

Besetalsz és szülsz. Ennyi.
#1 már nincs választott orvos.
3/5 anonim 

válasza:

Ahogy a kettes írja. Én is magánba jártam, a kórházban akkor voltam először, amikor szülni mentem. Semmi előkészület vagy ilyesmi nem kell.
4/5 anonim 

válasza:

Én is magánba jártam vizsgálatokra, de azért a kötelező pofavizitekre elmentem államiba is (+ 3. genetikaira a nőgyógyászom javaslatára államiba mentem).
Viszont nálunk a terhesgondozás nem a kórházban van, szóval én sem kórházi nőgyógyászaton voltam, hiába jártam államiba is.
(Az más kérdés, hogy a covid miatt a szülészeten volt az ügyelet, szóval ezért mégis jártam ott korábban, de ez független volt a terhesgondozástól, és ezért nem is volt igazán jelentősége.)
Szóval simán tudsz szülni állami kórházban, nem kell oda járni terhesgondozásra.
Sőt, gondolj bele, hogy sajnos léteznek gondozatlan terhességek is, és azokat a nőket is fogadják a szülészeten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!