Megéri állami kórházban térítésmentesen várandósgondozásra járni, ami után magán kórházban szeretnék szülni?
Programozott császárt írt ki nekem a pszichiáter szakorvos, és mindenképp magán kórházban szeretnék szülni, mert egyáltalán nem biztos, hogy az ügyeletes szülész figyelembe fogja venni. PTSD-vel kezelték évekig a traumatikus első szülésem miatt.
Viszont miért kellene nekem a terhesgondozásra is egy vagyont kiadni magánnőgyógyásznál, amikor ugyanazt megcsinálja egy állami kórház is?
Én az első babámnál állami várandósgongozásra jártam, az ég világon semmi bajom nem volt a főorvos úrral, nem volt se lekezelő, se durva, olyan semleges volt és nagyon szakszerű és ez itt lenne helyben.
Ha hozzá járnék magán várandósgongozásra az horribilis összeg lenne.
Így több pénz maradna a magán kórházi szülésre, mert az a lényeges.
Az első babám sajnos állami kórházban a szülészet erőszakos ugyanakkor hanyag viselkedése miatt lett beszédfogyatékos, mert beszorult, oxigénhiányos rémes szülésem volt. Soha többé.
Mi lenne ha a konkrét intézményt kérdeznéd meg,ahol szülni tervezel?
De szerintem van valamilyen protokoll,nem hiszem,hogy be lehet esni csak szülésre az utcáról.
Nem kell különben semmilyen körítés,magyarázkodás, simán bementek a választott intézménybe, közlitek,hogy szeretnél tájékozódni a programcsászárról,az árakról, és az intézmény protokolljáról.
A magankorhazban erdeklodj, hogy naluk ez hogy van. Mi ezt igy innen nem tudjuk neked megmondani.
Ha az rendben van es van olyan lehetoseg, hogy csak csaszart kersz naluk es mast nem, akkor tokmindegy hova jarsz orvoshoz.
Szia 7 évvel ezelött pszicho papírt vittem. Senki nem kérdőjelezi meg hogy mit akarok. Sőt amikor elgondolkodtam hogy megpróbálom természetesen már nem volt választásom mert a papír ott van
Olyan nincs hogy nem veszi figyelembe az ügyelet.
Állami kórházban sem fognak a szakvéleménnyel ellentétes dolgot tenni, azt nem bírálhatják felül, amit pszichiáter mond.
Amúgy magánkórház függő, lehetséges, hogy "csomag" a terhesség végi NST vizsgálatokkal, meg amivel épp van náluk, vagy akár az egész terhesgondozás. Meg kell először tudakolnod, vagy ha itt leírod az intézmény nevét, hátha van tapasztalat de így nehéz.
Ja persze, a magán kórházba mennék a harmadik trimeszterben a várandós gondozásra, de most minek utazzak fel vérvételre Budapestre amikor itt helyben 2 percre van a vérvétel. Azt mondjátok tényleg nem fognak megcsászározni ha nem a magán kórházba járok gondozásra az első trimesztertől? Ez ultra gáz.
Medicoverben gondolkodom, amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!