Állami kórházban esélytelen, hogy alternatív módon vajúdjak, szüljek?
Székesfehérvár.
Van kád, de csak mert dísznek jó.
Elsőnél nemhogy labda vagy társai, csak a bal oldalamon fekve, gépekre kötve vajudhattam vegig a 7órámat. Ha már mozdultam, mozdult a gép, morogtak. (2019)
Masodiknál már legalább felülhettem, de mivel nem jött be a férjem, egyedül mentem szülni, nem szállhattam le az ágyról, mert ha összeesek ki szed össze. Akkor 3 órát voltam szülőszobán, talán ha fél órát volt benn velem a szülésznő összesen. (2022)
Szerintem igen.
Én a debreceni Klinikán szültem, itt is elő van adva, hogy medence, labda, tököm tudja milyen szülési lehetőségek vannak, aztán úgy kellett feküdni egész nap az NST-vel, ha jött a szülésznő és látta, hogy felültem-álltam fájdalmamban, kb. leb*szott, hogy így leesik a gép rólam.
Nem tudom, mennyire megoldható neked, de a Hoztam e világra youtube csatornán több borsodi kismama is a kazincbarcikai kórházat istenítette, hogy a miskolcival ellentétben ott évekkel ezelőtt is működött az alternatív szülés.
Talán azóta sem romlottak el a dolgok, de feltételezem, erről Fb csoportokban tudsz informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!