Orvost/szülésznőt kórház megjelöléssel ajánlanátok, akiknél szabadon választott a kitolási póz (nem a vajúdás)?
#7 Nem tudom, szerintem alkati kerdes, masok vagyunk. Eddig 3 terhesseget hordtam ki es a vegeig sosem okozott gondot a mozgas. Guggoltam, siman kikeltem az agybol stb. En sosem ereztem azt amirol nehany kismama mesel h nehezebb mozogni pocakkal. :-)
Szent Imre korhazban tudtok ajanlani orvost, akinek van maganrendelese Del Budan vagy Del Pesten? Akar orvos-szuleszno páros.
Hány hetes vagy? Sajnos a Szent Imre dokik fullon vannak, augusztusi szüléseket már nagyon sokan nem is vállalnak.
Egy ismerősömet viszont dr Láng Adrienn elvallalta 29 hetes terhesen
Oh még csak tervben a baba. :-) Az előző kettot a Jahn Ferencben szultem es habar a dokimmal semmi bajom a kitolasi protokoll miatt most mashova mennek. Meg ugyis elkoltoztunk azota igy most elég messsze van a korabbi dokim rendeloje.
Dr.Varsanyi Andrast talaltam most Erden, ő is szimpi. A doktornonek is utana jarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!