Orvost/szülésznőt kórház megjelöléssel ajánlanátok, akiknél szabadon választott a kitolási póz (nem a vajúdás)?
A Szent Istvanban ugyeletben is van erre lehetosrg, csak hatarozottnak kell lenni. Egyik baratnom allva szult.
#7, a guggolasnak van egy telitalpas illetve egy hatulrol megtamasztott verzioja is, azok konnyebbek. Illetve szuloszeken is lehet hasonlo modon, mondjuk en nem birtam ugy, mert nagyon erosen ereztem ugy a tolokat, negykezlabas pozban szuletett vegul a masodik gyerekem.
Oke ha tervben van a baba akkor a Szent Imreben bármilyen pozícióban szülhetsz, ha nincs baj, az összes doki támogatja, akár a vízben szülést is ha a kádas szuloszoba szabad.
Én ma 6 hete szültem ott, egy franciaágyon!
Volt kád is, viszont mivel belekakilt a magzatvízbe a kisasszony így végül fekve szultem mert az nstnek rajtam kellett lennie.
A lényeg hogy amint megtudod h babát vársz jelentkezz be egy dokihoz mert fullon vannak.
Van egy csoport Facebookon, Szent Imre kórházban szültem/szülök, sok infót kaphatsz onnan.
Dr.Varsányi Antal vagy Dr.Ádám Zsolt?
Ki melyiket ismeri/ajánlja? Stílusuk milyen? Áraik a magánrendelésen?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!