Mit fogok érezni?
Sziasztok, 36 hetesek vagyunk. Érdekel minden "érzés", ami a szülést megelőzi. :)
Fájások, magzatvíz, stb..
Sok helyen olvasgatok, ismerősök is mondanak ezt azt, de általában letudják annyival, hogy tudni fogom,mikor kell indulni.
Én ennél többre lennék kíváncsi, mi fáj,és hol fáj.
Időben megtudod.
Semmi máshoz nem hasonlítható.
Szerintem köze sincs a menzesz görcshöz, talán szorozd be Sok ezerrel.
Pont a fájások "milyensége" érdekel. :)
Mert éjszaka szoktak lenni kisebb görcsök, de ez még közel nemaz, biztos vagyok benne.
Konkrétan fizikálisan érdekel, hogy hol,milyen érzés jelez.
Nagyon izgulok, de várom is. :)
Csak próbálok lélekben ráhangolódni, meg fejben összeszedni.
Na most bocsika ha túl sok lesz, ahogy leírom, de én úgy emlékszem (augusztusban szültem), hogy a legdurvább rész olyan volt, mint mikor kakilni kell és ülsz a wc-n, görcsöl a hasad, nyomsz, erőlködsz, de semmi nem történik. Csak szüléskor akaratlanul érzed ezt a nyomás ingert és nem tudod kikapcsolni, pihentetni. Nekem ilyen volt az utolsó 30-45 perc.
Előtte viszonylag kezelhető erős görcsöket éreztem.
Én pl. nem tudtam, hogy “itt az idő”. Terminustúllépés miatt bent voltam a kórházban és amúgy hála istennek, mert otthonról ki tudja mikor indultam volna be. A szobatársam mondta, hogy látja rajtam, hogy ez már az, menjek, szóljak. 11kor kerültem szülőszobára akkor máé 2 ujjnyival, 2:48kor született a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!