30 hetes vaok, angliaban elek, elso baba es 1re tobbszor gondolok a szulesre, mit fogok erezni ha elkezdodik az egesz? A szuleszno azt mondta nyugottan busszal is bemehetek a korhazba. Szerintetek?
Nem akarom elhinni, hogy egy - hivatásos - szülésznő ilyet mond.
Mindenesetre gratulállok, ha még buszra tudsz anno ülni, miközben jönnek a tolófájásaid, elfolyik a magzatvized és a saját lábadon bemész szülni.
Ezt egyébként brit szülész mondta?
13:54
Első vagyok és nem a filmekből vettem, amit leírtam.Mivel nagy család vagyunk, jó sok szülés kezdetét láttam, és nemhogy zuhanyozni nem volt idő, épphogy kijöttek a mentők és már vitték is anyámat.Mellesleg ha a 9.hónapban jár valaki, ha nem folyt is el a magaztvíz, azonnal orvosi segítség szükséges, mert olyankor alapból meg kell indítani a szülést.Nem kéne hősködni ilyen buszozással, meg egyéb badarságokkal, és a buszon beleülsz majd vki ölébe, hogy "bocs, szülni fogok, engedj leülnöm".Nonsense és testi lelki igénytelenség, amit leírtál.
14:14-es
Én inkább sajnálom azokat, akikkel nincs ott a párjuk a szülés pillanatában, és ilyesmiken kell agonizálnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!