Amelyik baba pocakban rengeteget mozog, az hamarabb is születik meg?
Lányom extrán mozgolódós volt. Azt hittem nem is alszik odabent. Állandóan mozgott az egész hasam, nem volt megállása.
Ő a 41. héten született indítással.
Szia!
3 lányom van. Az első alig mozgott,nagyon nyugodt baba volt a pocakban- és kint is- és 40+3 hetesen született meg,úgy,hogy a 2. enyhe fájásnál repedt meg a burok.
A második rendkívül aktív volt,41+0 hetesen született,a szülőágyon már amikor teljesen nyitva voltam repesztették meg a burkot- én erre azt mondom,hogy biztos burokban akart születni :-)
A harmadik leányzó a két testvér közt volt ami az aktivitását illeti, de Ő inkább szerette magát kinyomni,és megfeszíteni. 40+0 hetesen bújt ki,nem vettem észre hogy megrepedt volna a burok vajúdás alatt,a tolófájás alatt folyt ki egy kis magzatvíz.
Az,hogy sokat fészkelődik inkább a kinti időszakkal lesz összefüggésben! A második lányunk nagyon aktív volt a pocakban,és ide kint felér 10 fiúval :-) Nehezebb Őt nevelni,mint az elsőt.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!