40 hetes vagyok. Még mindig bennt a fiam, már nem birom a terhet. Nagyon sokat hiztam. Rengeteget unatkozok, nem birom már. Unom, hogy mindig készenlétbe kell lenni, a páromnak is, baba meg elvan. Mit csináljak?
szió!
én ugyanígy voltam, de most már, hogy megszületett sokszor visszasírom a pocakosságot. 4 hós a kisfiam és reggelente szeretném, ha még mondjuk 9-ig alhatnék. Napközben alig alszik, nyüsszög, ha épp nem szólok hozzá. Pedig ilyen van, teregetni kell stb. Szóval néha kiakasztó.
Élvezd az utolsó napokat, ha nem tilos, szerelmeskedjetek a férjeddel! ;) Kellemesen telik az idő... és beindulhat a dolog
Türelem, türelem, türelem...
Persze, könnyű azt mondani. Én már a kórházban voltam, 2 nappal a kiírt időpont előtt befektettek, na ott meg totál halálra untam magam, a szobatársaim idegesítőek voltak, tv nem volt, az újságokat untam, a párom nem tudott bejönni látogatni, mert dolgozott, senki más sem...
Este lépcsőztem, párszor megjártam a 3. emeletet oda-vissza, reggel beindult a szülés. :)))
A férjem azt üzeni, hogy töltsétek kellemesen a várakozási időt Együtt... még a szülést is beindíthatja, ha érted, mire gondol... ;-)
Mi is türelmetlenül várjuk már a babánkat, igyekszünk EGYÜTT lenni, kihasználni, amíg még ketten vagyunk csak :)))
Szia!
Csak annyit tudok írni, hogy kitartás!!! Aki nem volt ilyen helyzetben, az nem tudja, hogy ez milyen érzés.
Én 09.15-re voltam kiírva, és mindenki (doki, védőnő) azt mondta, hogy előbb fog jönni a baba. Totál beleéltem magam. 09.29-én született meg a kisfiam, akkor én már tiszta kész voltam. Mielőtt befektettek a kórházba mást se csináltunk csak szexeltünk, takarítottam meg forró fürdőztem. Az a 2 hét maga volt a pokol. Minden reggel úgy ébredtem, hogy na majd ma.... Minden este úgy feküdtem le, hogy na majd ma éjjel... :(
KITARTÁS!!! Max 2 hetet hordhatod túl. :)
Majd írj, ha megszültél. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb túllegyél rajta. :)
Addig pedig kitartás!
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Szia!
Hogy vagytok? Megszületett már a kislegény? Mikor, mennyivel? Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!