30 hetes vaok, angliaban elek, elso baba es 1re tobbszor gondolok a szulesre, mit fogok erezni ha elkezdodik az egesz? A szuleszno azt mondta nyugottan busszal is bemehetek a korhazba. Szerintetek?
Nekem elfolyt a magzatvíz. Kb. 4 órán keresztül ömlött belőlem. Nem vicc, én még annyi vizet nem láttam...szóval én így fel nem ültem volna buszra. :)
Persze nem mindegy hogyan kezdődik a szülés, de akkor sem tartom biztonságosnak a buszozást, mert egyik szülés sem ugyanolyan, nem tudhatod, hogy nálad milyen lesz.
Amúgy itthon nálunk, én utáltam terhesen buszozni...lökdösnek, tömeg van, blőőő, nem hogy fájásokkal együtt...
Anglia más világ...ott inkább az otthon szüléseket preferálják, tehát ne mondjuk azt,hogy a szülésznő lüke, mert amúgy az csak ott más a szokás mint itt:)
Én a helyedben taxival mennék...nemtudom mennyibe kerül, ha drága akkor próbáljatok spórolni, de busszal ne menj, mert első szülésnél sosem tudhatod mi lesz...lehet,hogy fél napig kínlódsz, lehet,hogy 1 óra és megvan a baba.
DE...sokszor hazaküldenek, erre figyelj nagyon,hogy ne menj már haza akkor; ülj le ott vagy menj ki de haza semmiképp mert otthon, egyedül szülöd meg a gyereket.
ehh még h órák anyósom a mind a négy gyerekét 1órán belöl megszülte!
a legkisebbet a magzatvíz elfolyása után 25percel már a kezében tartotta!
igaz alkat és gének kérdése de azért az időre ne alapozz!!!
ha úgy érzed h jön a pici akk apuka vigyen vagy szomszéd esetleg taxi, de h buszra nem szállnék annyi motyóval meg a fájásokkal az tuti...arról nem beszélve h bármi történhet minél előbb a kórházba kellene lenned!
boldog babavárást és könnyű szülést=)
Szia
En eppen korhazban voltam amikor elfolyt a vizem.A ferjemet kisertem az ugyeletre.
Atsetaltunk a szuleszetre ami 200 meterre volt kb.Ott megvizsgaltak es azt mondtak haza mehetek, de ha ragaszkodom hozza fel is mehetek osztalyra.
En nem ragaszkodtam, de a ferjem igen.
Masnap delutan azt mondtak, hogy eleget voltam bent...ebbol meg nem lesz baba jo ideig es haza kuldtek.
Akkor mar 12-14 oraja magzatviz nelkul voltam.Haza mentunk, de vissza is indultunk 2-2.5 ora mulva mert nagyon jottek a fejesok.
Akkor mar a vajudoba mentunk.
A vajudoban voltam meg 5orat amire a medencebe mehettem.
Tobb mint 26 orat volt a lanyom magzatviz nelkul.
Egyetlen orvos sem nezett meg egesz szules alatt.
Mento ki megy erted persze, de nem biztos, hogy megdicsergetnek...
en taxival mennek inkabb mint busszal
ha van ismeros akkor inkabb O vigyen :)
ugyes leszel :)
1 eves kislany anyukaja angliabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!