Ha még szülés előtt belekakil a vízbe a baba akkor meddig várnak az indítással? FONTOS!
Tehát nem szülés közben, hanem pl. 2-3 héttel a kiírt idő előtt?
Nekem erre gyanús a babám, de csak kedden kell visszamennem a kórházba.
HA tényleg belekakilt akkor nem veszélyes rá nézve?
Ha zárt a méhszájam akkor hogy tudják ezt ellenőrizni?
Ha szennyezett a magzatvíz akkor beindítják a szülést vagy a baba állapotától függően császározni fognak. Különben ha 2-3 hétig úgy maradna akkor súlyos szövődményei lehetnek a babának. A magzatvíznek mindig tisztának kell lennie!
remélem van fogadott orvosod!
Nem csináltak még semmit csak flowmetriát, uh-t és ctg-t.
Azt nem tudom, hogy zárt belső méhszájjal hogyan tudják majd megnézni a magzatvizet?
Van fogadott orvosom.
3 héttel nagyobb volt a hasa, tele voltak a belei (ezért voltam kontroll uh-n)
Most rendben volt minden és ezért mondta a doki, hogy lehet, hogy kikakilta magát...
Flowmetria nagyon pontos vizsgálat.
Szerintem a dokid arra gondolt, hogy kipisilte magát a babád, ezért kisebb most a pocakja. Pisi jöhet.
Ha tényleg kaki lett volna, akkor egyből toltak volna be téged a műtőbe.
Ha csinálnak flowmetriát, akkor ne aggódj!!!! Ezerszer jobb vizsgálat, mint a magzatvíz vizsgálata!!!
Szia! Ahogy előttem is írták: ha belekakilt a magzatvízbe, abban a pillanatban tolnak a műtőbe, mert sajnos elég komoly problémák adódhatnak abból, ha mekóniumos magzatvizet nyel a baba!
Ilyen esetben nem kockáztatnak!
Köszi a válaszokat!
Biztos nem értettem félre a dokit, azt mondta hogy valószínű azért norm. méretű most már a hasa (eddig 3 héttel volt nagyobb) mert biztos belekakilt a vízbe.
Direkt rákérdeztem, hogy ez nem baj-e mert én is úgy tudom, hogy az nem jó.
Azt mondta nem baj, ez egy norm. körforgás.
Ezekkel a szavakkal mondta....
Szerintem akkor is a "magzati" bélműködésre gondolt a dokid. "Körforog" a magzatvíz - nyeli a baba, majd kijön belőle.
Ha tényleg kaki lett volna, ami kijött a babádból, mentél volna a műtőbe.
Ne izgulj, kakis magzatvízzel nem engedtek volna haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!