Tatabányai Szent Borbála kórházban és a budapesti MÁV - Honvéd Kórházban ajánlanátok nem pénzéhes, becsületes szülész orvost? Mennyi a tarifa? Miket fogok érezni? Hol szülnétek a 2 kórház közül? Be kellene feküdjek betöltött 40. héttel?
Szülés előtt állok. Elméletileg pénteken leszek betöltött 40.hetes. Nagyon kezdek félni a szüléstől, mert nincs választott orvosom.
Tatabányán lakunk, itt a Szent Borbála kórházban vagy ha sikerül beérni, akkor a budapesti MÁV - Honvéd Kórházban szülnék, de lehet, hogy be kellene feküdjek, ha betöltöm az időmet.
Ezeken a helyeken ismertek nem pénzéhes és becsületes szülész orvost? Vagy mennyi a tarifa egy jó orvosnál?
Kérlek szépen segítsetek!!!
Valamint érdekelne az is, hogy azonkívül, hogy már nem marad abba a görcs, miket fogok még érezni?
Kb. 1 hete nagyon csúnyán be vannak dagadva, vizesedve a bokáim. Szombaton kb. 2 órán át nagyon görcsölt a derekam és 2 napja totál leereszkedett a Babám.
Ti hol szülnétek a 2 kórház közül?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Ha nem lett volna fogadott dokim,én nem adtam volna neki,mert akkor a munkaidejében lát el,és nem külön hozzám jön csak be.
(Tatabánya)
Szia!
Én is tatabányai vagyok, az utazás miatt nem akarnék Bp-n szülni.
Sajnos vérzés miatt voltam bent pár hete, és befektették azokat a kismamákat, akik betöltötték a 40-et, de még semmi jele a szülésnek. Viszont a tüneteid ígéretesek, hátha megúszod.
Nekem a Ferencz Zoltán a fogadott dokim, az elsőnél is ő volt, megérdemelte a pénzt, anyu volt bent velem a szülésnél és ő is ezt mondta. Akkor 55-öt kért, most viszont 75 a tarifa. Mondjuk ahhoz képest, hogy az elsőt várva is 80-100 feletti árakról hallottam...
Viszont, ha a görcsölés nem múlik, akkor én bemennék a kórházba, nézzék meg a babát, most már ideje van, akármi lehet...
Sziasztok!
A másik problémám az, hogy nekem császárról beszélnek, amihez két orvos kell és akkor viszont valóban kellett volna 1 fogadott doki, mert akkor sajnos nem lesz elég, Aki bent lesz. Ugye?
A görcs kb. 2 órán keresztül tartott.
Terhességem elején a MÁV- Honvéd Kórházban feküdtem bent hányás-kiszáradás miatt és kb. félidőig oda tudtam járni terhesgondozóba, majd Tatabányára, mert itt lakunk.
Tatabányán mi a tapasztalat varrás terén? Szépen és jól tudnak varrni? Van elég tapasztalat?
Benya László jó orvos? Ő a Hunyadiban van?
A második babával miért menekültél Tatabányáról?
Dr. Kiss Attilát ismerem, Ő szimpi volt. De úgy hallottam szabira ment. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!