Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tatabányai Szent Borbála...

Tatabányai Szent Borbála kórházban és a budapesti MÁV - Honvéd Kórházban ajánlanátok nem pénzéhes, becsületes szülész orvost? Mennyi a tarifa? Miket fogok érezni? Hol szülnétek a 2 kórház közül? Be kellene feküdjek betöltött 40. héttel?

Figyelt kérdés

Szülés előtt állok. Elméletileg pénteken leszek betöltött 40.hetes. Nagyon kezdek félni a szüléstől, mert nincs választott orvosom.

Tatabányán lakunk, itt a Szent Borbála kórházban vagy ha sikerül beérni, akkor a budapesti MÁV - Honvéd Kórházban szülnék, de lehet, hogy be kellene feküdjek, ha betöltöm az időmet.

Ezeken a helyeken ismertek nem pénzéhes és becsületes szülész orvost? Vagy mennyi a tarifa egy jó orvosnál?

Kérlek szépen segítsetek!!!

Valamint érdekelne az is, hogy azonkívül, hogy már nem marad abba a görcs, miket fogok még érezni?

Kb. 1 hete nagyon csúnyán be vannak dagadva, vizesedve a bokáim. Szombaton kb. 2 órán át nagyon görcsölt a derekam és 2 napja totál leereszkedett a Babám.

Ti hol szülnétek a 2 kórház közül?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2011. júl. 19. 23:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nővérekkel és a csecsemősökkel azért nem volt gondom mert felém sem néztek!:)Pedig azért jó lett volna.Mivel első babám nem volt könnyű még jó hogy segítettek a szobatársak!:)
2011. júl. 23. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért menekültem Tbányáról, mert semmit sem beszéltek meg velem. Mindent eldöntöttek a fejem felett pedig nem voltam sürgősségi eset. Amit meg eldöntöttek, azt elfelejtették közölni. A második babával az elején egy hetet kellett bent feküdnöm. Riogattak már azzal is, hogy ha nem műtenek meg azonnal, akkor meghalok (mola terhességgel riogattak). Aztán egy hét múlva, egészséges magzattal távoztam. Szóval engem idegileg borítottak ki, azzal, hogy soha semmit nem közöltek velem, csak döntöttek.

A császáros nővérekre csak jót mondhatok. Anyukám sem ápolt volna jobban itthon a műtét után. Viszont a többi hagy némi kívánnivalót maga után. Csecsemősök nem segítettek a szoptatásban, a rooming-in-es nővérek pedig egyenesen elküldtek a francba, mert egyágyas szobát kértem. Nem mind ha olyan sokat néztek volna rám.

Dióhéjban ennyi :).

2011. júl. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!