Mi a véleményetek dr. Kiss Attiláról (ÁEK MÁV-Honvéd kórház)? Mennyit kér egy szülésért? Jó?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek dr. Kiss Attiláról? Ő az ÁEK (MÁV-Honvéd kórházban) van.
Mennyit kér egy szülésért?
Császárt jól csinál?
Mindenre odafigyel?
2011. júl. 27. 08:50
1/1 anonim válasza:
Szia! Én mindkét babámat nála szültem, egész pontosan mind a kettő császár volt. Az első sürgősségi (farfekvéses baba, váratlanul beindult szülés a 38. hét elején), a második már programozott. Én mikor megkérdeztem tőle szülés előtt, hogy mennyi az annyi, azt mondta, nem kér pénzt a szülésért, de ha elégedett vagyok, adhatok neki annyit, amennyit gondolok. Egyébként szerintem nagyon figyelmes, kedves, rokonszenves orvos, a harmadik babát is nála szülném (ha lenne). A császárt szerintem nagyon jól csinálta, a második esetben a heg csodaszép lett, alig látszik. Én nagyon elégedett voltam vele minden szempontból, csak ajánlani tudom. Egy hároméves és egy egyéves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!