Amniocentézis után a Honvéd/Máv kórház mennyi idő múlva küldi az eredményt?
Jaj, hát konkrétan nem tudom, de leírom, hogy a Debrecenben levett minta hivatalos eredménye 4 hét múlva lett meg.(3 hét után már megvolt asz eredmény-ismerős útján hamarabb tudtuk, hogy minden ok.)Tudom milyen nehéz várni-ezért is válaszolok, bár nem pontosan ezt kérdezted.(Azt híresztelték, hogy, ha 2 hétig nem szólnak, fellélegezhetsz...)
egészséges babát kívánok!
Köszi.
Én is a két hetet tudom választóvonalnak, nekem kedden volt pont 2 hete hogy levették. Csak már annyira nehéz várni, közbe meg azt kívánom, hogy minél később tudjam meg az eredményt...
Megkérdezhetem, hogy nálatok miért kellett levetetni?
Rossz lett a kombinált tesztem 1:100-hoz lett a Down kockázat.A terhességem eleje nagyon problémás volt.Pecételtem, utrogestant szedtem, 12 hetesen bevéreztem, rá 2 napra vették a vért a kombi teszthez, ráadásul az utolsó pillanatban 12+6 naposan...orvost váltottam, mert nagyon nem érdekelte mi lesz velünk.
Elhiszem, hogy úgy érzel, ahogy, mert én is keresztülmentem rajta-minden telefoncsörgésre összerezzentem, még egy nappal a visszahívás előtt is.szerencsénkre minden ok és ez napokon belül látható is lesz, mert két héten belül szülök.
Neked mi volt az ok?
Nálunk a baba fejében 2 db cisztát találtak, a veséjében pedig tágulatot. Voltunk Hajdú Krisztina genetikusnál, és ajánlotta h vetessük le.
Amúgy a többi eredményünk jó, down: 1:16000, edw.: 1:50000, a baba méretei is teljesen jók.
Megjött az eredmény , és úgy néz ki, hogy minden rendben, nem találtak kromoszóma eltérést :)
köszönöm h írtál.
Nagyon örülök!Innentől gondtalan, boldog kismamaságod lesz!Minden jót!:)))
És szívesen.Persze, hogy írtam-tudom mennyit jelent!Amikor kétségbe voltam esve minden tapasztalat, jó szó sokat jelentett!Akkor megfogadtam, ha valaki ilyen kérdést ír, biztosan válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!