11 hetes terhes vagyok az utro melett megint vereztem azonal korhaz az uh-n adoki azt mondta hogy levalt egy kicsit a mehlepeny attol van a verzes gyogyszer pihi stb?
A 9. hét közepe fele jártam, amikor is mentem volna az UH vizsgálatra. Semmi panaszom nem volt, egyszer csak az utca kellős közepén elöntött a vér. Nagyon durva volt, aztán éreztem, hogy valami nagy kijön belőlem. Horror volt neked nem kell ecsetelnem. Azonnal kórház, ahol nekem is hasonlót mondtak. Hát amit akkor láttam, mikor a zuhanyzáshoz készültem--> teljesen kikészített, mint ha mészárszéken lettem volna.
Szóval doki mondta, hogy az egyik baba (mert ikrek a manók)a méhszájnál fekszik és a méhlepény is elöl tapad, valószínűleg attól van. Azóta fekszem! Komolyan mondom én annyira betartottam, hogy csak pisilni keletem ki az ágyból. Durva, de megéri. Most a 13. hétben vagyunk.
A babák gyönyörűek, egészségesek mindenük megvan, mint a nagykönyvben olyanok az értékeik.
ÉN ÚGY MONDOM NEKED, HOGY NE AGGÓDJ, HOGY EZEN ÁTESTEM.
PRÓBÁLJ CSAK JÓKRA GONDOLNI, TERELD A FIGYELMED EZEKRŐL, ÉS MINDEN RENDBEN LESZ HIDD EL!!!
Gondolok rátok!
Élvezd a babavárást, mindent félretéve.
Jah azt elfelejtettem írni, hogy én is folyamatosan kaptam progi pótlást. Aztán most nospa magnézium.
Nincsenek görcseim, de az orvos szerint olyanok is lehetnek, amiket nem érzek és nem lenne jó ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!