Másnak is fáj a feje, frontérzékenység miatt? Tanács? Gyógyszer?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, mindkét előző terhességemmel megvolt ez a gond. Akkor is sokat szenvedtem, volt h ettem gyógyszert. nagyon lüktet az egész. nem akarok rendszeresen gyógyszert enni.. :(2011. okt. 5. 20:37
1/4 anonim válasza:
Rengeteg folyadék, bár ha már ennyire fáj, egy fél fejfájás csillapító nem árt.
2/4 anonim válasza:
Az elmúlt napokban én is szenvedek. Vasárnap volt méhösszehúzódásom(5-6szor kb) fáj a fejem és fáradékonyabb vagyok és a baba is eléggé nyugtalan. 25 hkm
3/4 anonim válasza:
Nagyon sokat fájt a fejem az első hetekben, de a 12, hétig nem voltam hajlandó semmit bevenni.
Azóta (25 hetes vagyok) 2x fájt annyira, hogy azt hittem beleőrülök, akkor bevettem egy fél Rubophent,és ennyi.
Sok folyadék,sok friss levegő, és pihenés.
4/4 anonim válasza:
épp tegnap voltam gyógyszertárba, nekem a Panadolt ajánlották. 346- ft, 12 szemes. Nekem bevált, este kaptam is be egyet, annyira fájt a fejem
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!