Van olyan anyuka, akinek több magzatvize volt és vajúdás kezdetén még nem volt beilleszkedve a baba, a végén mégis meg tudta szülni természetes úton a kicsit? Ha igen, lett e bármilyen gond vagy problémamentesen megérkezett?
Ó szegényem :( nagyon sajnálom!
Remélem mindketten jól vagytok és sikerült lelkileg túl lépni ezen.
Köszönöm...Már vajúdáskor csökkent a pulzusa... Az apgar értéke csak 6/9 lett.. Nem vett levegőt... 2x a nyakán volt a köldökzsinór.. De hála istennek nem lett semmi baja. 5 napig voltunk utána bent.
Sajnálom nagyon, hogy nem sikerült megszülnöm természetes úton.. És nem foghattam azonnal a kezembe, nem hallottam felsirni... Nem lehetett aranyóránk... Ezek mind nagy szívfájdalmam, de nem próbálkoznék meg újra a természetes szüléssel, rettegek tőle.. És nem a fájdalom részétől, hanem, hogy baja lesz a babámnak.
Mert most is ha a párom nem kezd el "kiabálni" hogy csináljanak már valamit, akkor lehet ott maradunk mindketten... Otthagytak minket a szülőszobán 3man óránként egyszer ránk néztek... Borzalmas élmény volt.. Nem éreztem magam biztonságban.
Ó te jó ég! Még végig olvasva is beleborzongtam.. :(
Szörnyű amin keresztül kellett mennetek, de hála a férjednek remélem mind jól vagytok azóta is.
Esetleg lett azóta kistesó program császárral ? Vagy az eset miatt teljesen elzárkóztok előle.
Nekem 2 hete volt császárom, spontán szülésre készültem (nagy Tesó is úgy született), úgyhogy nem igazán tudom megemészteni a dolgot.
A doki nekem ezekre az indokokra hivatkozott, nem tudtam hova tenni, hogy mennyire volt ténylegesen indokolt a beavatkozás. Úgy éreztem hogy meg tudom szülni a kisbabám, most meg itt kínlódok a vágással, meg a lelki részével.
Engem csak 2 órán keresztül hagytak vajúdni.. úgy érzem túlságosan sietni akartak, hogy gyorsan meglegyen ez a szülés is, aztán mehessen mindenki haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!