Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves korukban szülnek...

Hány éves korukban szülnek gyereket a leginkább a nők? Hány éves kor a legjellemzőbb magyarországon?

Figyelt kérdés
Az hogy 20 évesen még nincs gyerekem az régen már nem lett volna elfogadott?

tegnap 08:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem szarja le idegenek véleményét, főleg ilyen személyes dolgokban, mint hogy hány évesen vállaljon az ember gyereket.
tegnap 08:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért a legjellemzőbb 25 és 35 közt van most, legalábbis akiket magam körül bölcsőde ,vizsgálatok látok. De ez tolódik ki annó a szüleim 18-19 évesen már érettségivel szakmával voltak én ehhez már 21 voltam és nem azért mert buktam volna… utána még azért az ember csak dolgozik is ki tudja hány év mire normálisabb helyet talál. A normális párról nem is beszélve.
tegnap 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, de tippelek 28-32 között. 20 évesen szülni a szüleid korosztályában is fiatal lett volna. Dedszuleid korában oké lett volna
tegnap 09:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Anyukam anno 20 evesen szult. Mar akkor sem ez volt az atlag, de nem is volt annyira kirivo. Szoval nem lepodott meg senki rajta a kornyezeteben, de a baratainak is inkabb 28-30 korul lett gyerekuk (27 eve).

Manapasag en a sajat kornyezetemben azt tapasztaltom, hogy atlagosan 25-35 kozott szulnek a nok.

De ez nem egy verseny.

tegnap 09:13
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
20 évesen már az én fiatal koromban sem várták el a gyereket. De tény, hogy ebben a korban már a többségnek határozott elképzelései, céljai voltak. Nagyjából egy év együttjárás (nem együttélés!) után már elvárás volt a jegygyűrű, és ezt követően az esküvő. Aki ebben a korban férjhez ment, 22-23 évesen már megvolt az első gyerek.
tegnap 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Manapság 30 felett. Eleve kb 23 éves koráig tanul az ember, aztán találjon munkát, lakást amit sok-sok munka árán tud csak megvenni hitelre, na meg persze normális párt aki nem hagyja ott terhesen. Aztán a párja is találjon munkát, mert egy fizetésből a gyerek és a hitel összeegyeztethetetlen. És persze legyen meg 2 év folyamatos munkaviszony, hogy emberi összegű gyed legyen. Ha ezt mind összeadjuk, már rég túl vagy a 30-on.
tegnap 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
62%

Milyen régen? 20 éve voltam 20. Senki se várt gyereket tőlem. Az én korosztályom bőven 30 éves kora körül vállalt gyereket. Egy-két kivétel van. Leginkább azok közül, akik nem tanultak tovább.

40 éve anyukám generációjánál számított "öregnek", aki 25 felett vállalt. De akkor se volt kirívó, ha valaki 20 évesen még nem.

Manapság meg 35 felett van a dömping.

tegnap 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

1980 ban anyukam 34 volt mikor engem szult ( elso gyerek).

Mamam 1945 ben 30 volt mikor szulte anyukamat, ugyhogy ez regen is pont, hogy normalis volt.

Amugy meg akkor szulsz, amikor akarsz.

tegnap 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
8, 79-ben azt írták anyukám kiskönyvébe, hogy "túlkoros anya". Akkor volt 27 éves.
tegnap 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 30 év körül van az átlag. Van sok 20-22 év körüli, de már sokan 40 év körül szülnek.
tegnap 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!