Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után piros foltok?

Szülés után piros foltok?

Figyelt kérdés

Mindkét terhességemnel szüles utan jott ki az a vastag vonal a pocakon es par honap alatt eltunt. Ez ugye a pigmentacio miatt van

Most a masodik szulesem utan 3 hettel elkezdtem magamon pici piros foltokat eszre venni, amik naprol napra gyarapszanak. Eloszor a cicimen, hasamon, derekamon, csipomon, majd a napokban mar az alkaromon is volt par darab.

Nem viszket, nem ég, nem holyagos, nem jar semmi tunettel, azon kivul hogy bosszant… ez is lehet pigmentacio?

Jart valaki igy?

Jovo heten megyek a 6 hetes kontrollra, aztan ha nem a szules lehet a kivalto “ok” megyek tovabb borgyogyaszhoz, allergia vizsgalatra

tegnap 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hormonális ez is. Nekem a terhesség alatt jöttek ki. Ha ugyanarra gondolunk :)
tegnap 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Es neked a szulessel el is multak vagy nagyjabol mennyi ido alatt tuntek el?

Nekem az a fura hogy naprol napra tobb folt van rajtam🫣 remelem jovo heten kapok ra valaszt

tegnap 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ezek inkább pöttyök, mintha kis bevérzések lennének. Attól tartok nem fog elmúlni :/ Pár hete szültem csak amúgy. De kíváncsi vagyok mit mondanak neked. Megírod majd?
tegnap 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze, irok doki utan

Neked is amugy naprol napra gyarapszik?

tegnap 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!