Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt kijövő seprűvé...

Terhesség alatt kijövő seprűvénák, lila foltok, hajszálerek elmúlnak a szülés után?

Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Kend a lábaidat vadgesztenye krémmel,én Naturlandosat használtam. Segít a hideg zuhany a lábaidra(összehúzza az ereket),amikor csak lehet polcold fel a lábaidat. Nálunk nagyon sok a viszeres a családban én terhesen extrán odafigyeltem ezért a lábaimra,de még ígyis elpattogtak a kisebb erek,viszont én örülök,hogy ennyivel megúsztam,édesanyámnak már többször műtötték,állandóan vérhigítót szed,nehogy trombózist kapjon. Szóval nem árt odafigyelni,mert sajnos ez nem csak esztétikai probléma.
2017. jún. 10. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:
5 hete szültem és jelentős részük felszívódott de azért maradt még belőlük térd és boka tájon. Sógornőmnek pl ott maradt évek múlva is mind de neki már előtte is volt sok.
2017. jún. 10. 07:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem ezek most abszolut terhesseg alatt jottek ki, remelem azert valamennyi reszuk elmulik ha megszunik a nyomas
2017. jún. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!