Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta olyan érzés, mintha...

Napok óta olyan érzés, mintha a fejét "kijárathoz nyomná", ami feszít engem, az utal valamire, esetleg szülés közeledtére vagy ez "csak" a 37-38. hétben a méretek miatt van?

Figyelt kérdés

38 h km

köszönöm

2017. jún. 9. 18:28
 1/8 anonim válasza:
64%
Teljesen normális, igen utal hamarosan baba lesz, de ez nyilvánvaló 38 hetesen
2017. jún. 9. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Hasonló fájdalommal küzdök én is,nekem mintha a méhszájat nyomná vagy nem is tudom hogy írjam....engem aggaszt mert még csak 31hetes vagyok :/
2017. jún. 9. 18:36
 3/8 A kérdező kommentje:
:) arra gondoltam ,hogy utal-e arra esetleg, hogy nem vár még 2-3 hetet, hanem hamarabb érkezne, ez a nyomó érzés fakadhat-e ebből :) köszönöm
2017. jún. 9. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges. De nem biztos, mert úgysem a fejével nyomja ki magát. Kevés a helye, valószínűleg be is fordult már. Esélyes, hogy hamarosan érkezik, az mindenesetre jó, ha felkészülsz rá.
2017. jún. 9. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én néha alig bírtam leülni mert olyan érzés volt mintha a fejét kb már látni lehetne, erre indítani kellett a szülést...
2017. jún. 9. 19:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem a fejével?
2017. jún. 9. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
De fejjel előre jön, nem így értettem. Hanem hogy maga a folyamat nem annyi lesz, hogy a feje segítségével kinyomja magát a gyerek.
2017. jún. 10. 05:49
 8/8 anonim ***** válasza:
38.héttől éreztem ezt,41+3ra szültem,szóval még várhat több hetet is...
2017. jún. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!