Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egy nő nem akar gyereket...

Ha egy nő nem akar gyereket nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés

Lehet ez a fokmérője? Sajnos egyre többet lehet ezt hallani hogy egy nőnek KELL gyerek. Én ezt úgy mondom férfiként hogy szeretnék majd.

Viszont ez nálam kicsit kiveri a biztosítékot hogy lehet e mérni ebben hogy lehet nem szeret eléggé hogyha nem akar? Miért dobálóznak ezzel?

tegnap 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a gyerekeket nem szereti, illetve szülni nem akar, téged attól még szerethet. Senkitől nem várható el, hogy a saját teste feláldozásával bizonyítsa a másik iránti szeretetét. Aki ezt várja el egy nőtől, az nem szereti.
tegnap 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én meg egyre többet hallom nőktől,hogy nem kell gyerek.
tegnap 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Ebben biztos nem lehet mérni, abban már talán - de ez is totál emberfüggő, mert van aki TÉNYLEG nem akar, tök mindegy, mik a körülmények -, hogy az adott férfi mennyire alkalmas apának. Én pl szerettem az exeimet, volt akivel 8 évet együtt voltunk és nem volt rossz a kapcsolat, volt akivel csak kettőt, de ott is komoly érzelmek voltak az elején, de azt egyiküknél sem éreztem, hogy hiányozna egy gyerek ebből a kapcsolatból, mondjuk ez főleg a hosszúnál érdekes, ahol kb 24-32 éves korunk között voltunk együtt, szóval akár a korunk miatt lehetett is volna, nem veszekedtünk, nekem van lakásom, igaz kicsi, de ebből lehetett volna nagyobbat venni kintebb, még hitelt se kellett volna felvennünk, stb.

De eszem ágában sem lett volna gyereket vállalni olyan emberrel, akinek a hét fénypontja az, ha hétvégén hívják a haverok piálni (nem volt alkesz azért, nem is heti fix program volt, csak ha ez nem volt, akkor otthon döglés volt a program), kiakadt minden kis nehézségen, ha pl elromlott valami, akkor rosszkedve lett, stresszelt azon, ha pénzt kellett valamire költeni, pedig nem nyomorogtunk, úgy általánosságban nem egy problémamegoldó, motivált, pozitív ember volt, és ezt nem ellensúlyozta az, hogy de amikor minden oké, akkor jól elbeszélgetünk meg nevetgélünk egymással.

A mostani párom teljesen más, ő igényli azt, hogy dolgok történjenek az életben, nem csak fetrengeni akar és nézni, ahogy telik az idő😃 Problémás helyzetekben nem áll le hisztizni, hogy miért sújtja őt az élet, hanem pillanatok alatt talál valami megoldást és cselekszik. Velem is nagyvonalú, vannak céljai, amikért tesz, összességében egy olyan ember benyomását kelti, aki tudna normális “családfő” lenni. Ő azt mondta, hogy neki mindegy, hogy lesz-e gyereke vagy sem, de szerintem inkább akarna, mint nem. Én nem mondom, hogy hirtelen minden vágyam lett volna egy gyerek, de mellette azért elbillenhetne a mérleg a legyen felé, ha ő kitalálná, hogy szeretne.

Úgyhogy saját tapasztalat alapján nem azon múlik, hogy mennyire szereti a nő a férfit, szerethetek valakit akkor is, ha amúgy nem gondolom, hogy alkalmas lenne arra, hogy gyereket neveljen.

tegnap 08:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó en úgy értem ha a nő nem akar,maga nem attól más alkalmas e.
tegnap 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
11%

Én inkább az 'énközpontúsághoz', egoizmushoz, túlkényelmességhez társítom azt, ha valaki nem szeretne gyereket.

Az ilyen beállítottságú nőknek a saját életük, kényelmük, vágyaik, céljaik az elsők, és ebből egy cseppet sem kívánnak engedni.

tegnap 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz
tegnap 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
#5 Az én esetemben valóban megáll az, amit írtál. Férfiban is van ilyen, én meg is találtam.
tegnap 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Biztosan nincs köze hozzá. Az a nő, aki szeretne gyereket- és őszintén, tényleg tiszta szívéből vágyik rá-, az annak is simán szül, akit nem szeret egy kicsit sem, csak épp olyan életszakaszban vannak, olyan helyzetben, hogy ő van mellette, és akkor végül is spermadonornak ő is jó. Mert a gyereket már az elképzeléseiben is jobban szereti, mint bármi mást. Ha nem szeretne gyereket, az független attól, hogy téged mennyire szeret, egyszerűen csak nem vágyik a babázásra. Van ilyen. Az nekem (anyaként) rettentően félelmetesnek hangzik, ha valaki azt mondja, hogy amúgy nem akar gyereket, de ANNYIRA SZERELMES, hogy még akár szülni is hajlandó neki. Tessék kérem mondani???? Nem. Ezt nem lehet színtisztán csak a párod iránti szeretetből végigcsinálni, ezt őszintén akarni kell, különben nagyon megszívod. Mármint te férfiként nem, de a nő nagyon durván megszívja, ha amúgy neki ehhez semmi kedve, csak azért vállalja be a "te kedvedért", mert vakon szerelmes. Ha férfi lennék és szeretném a párom, akkor semmiképpen sem engedném neki, hogy így vállalja be, mert ez nem csak a kapcsolat halála lenne, de még a gyereknek is rettentő rossz lenne.
tegnap 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont, hogy jobban szeret ilyenkor. Ha már gyerek van, mindig csak második leszel, nem fog annyira szeretni, mint a gyerekét.
tegnap 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!