Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Közel a 40-hez van esélyem új...

Közel a 40-hez van esélyem új pasit talàlni, aki belém szeret, én is belém, és gyereket is akár?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 03:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
Biztos találsz,de ahhoz fiatal pasi kell 35 éves
2021. ápr. 10. 05:53
 2/11 Noren1989 válasza:
A szórakozàs rovatban egéezbiztos megtalàlod 😘
2021. ápr. 10. 06:59
 3/11 molnarmarcell21 válasza:

Nekem nem lenne kifogásom a dolog ellen, csak már nős vagyok.

Biztos vannak szingli korodbeliek.

39/F

2021. ápr. 10. 07:03
 4/11 anonim válasza:
Van. Egyik ismerősöm talált 39 évesen, 41 évesen szült
2021. ápr. 10. 12:16
 5/11 anonim válasza:

Esély mindig van, de azért jól elhúztad. A férfiak általában náluknál fiatalabb nőt keresnek, pláne családalapítási céllal.

Aztán közel a 40-hez (gondolom 37 vagy több) azért már abban a korban vagy, amikor egyre inkább növekszik a vetélés és egyéb komplikációk esélye. Annál is inkább, ha belegondolunk, hogy már ma találkozol valakivel, 1-2 év, amíg felépül a kapcsolatotok arra a szintre, amikor már elgondolkodtok, hogy ettől az embertől akarok gyereket, és akkor kezdtek el komolyan próbálkozni a teherbeeséssel.

Szóval nem nagyon kapkodtad el ezt a családalapítósdit.

2021. ápr. 10. 12:23
 6/11 anonim válasza:
5ös. Miért gondolod egyből,hogy ő miatta nem sikerült családot alapítania?
2021. ápr. 10. 12:28
 7/11 anonim válasza:

Nem írtam, hogy egyedül az ő hibája, de ez egy olyan dolog, ami kettőn áll. Plusz így 40 felé csak olyan férfiakkal hozta össze a sors, akiknek teljesen más tervei voltak, mint neki (nem akartak gyereket)?

Lehet, hogy nem ő a hibás vagy neki volt kisebb szerepe abban, hogy így járt. De egy férfi is el fog gondolkodni, hogy itt van ez a 37-38-39 éves szingli nő, a jó feleségnek valók meg általában elkelnek, mielőtt betöltik a 30-at. Ez olyan dolog, ami el tud riasztani olyanokat, akik komoly kapcsolatot keresnek.

2021. ápr. 10. 12:36
 8/11 anonim válasza:
Hát minimális. Pasit találhatsz, de ha minden klappol akkor is 2-3 év mire gyerekvállalásra kerül a sor, és ha nem jön össze természetes úton pár év alatt akkor bukta az egész. Csak ugye ha a pasi nagyon akar akkor simán keres egy fiatalabbat aki tud szülni neki. Te meg ott maradsz hoppon és kvázi az alkesz töltelék meg az elváltak között válogathatsz.
2021. ápr. 10. 12:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem az én hibám. 2 éve kapcsolatban vagyok, de Neki már vannak gyerekei.Îgy nem akar.Mikor összejöttünk, még nem zárkózott el a gyerek kérdésről, de most, mar úgy érzi, idős hozzá.44 lesz jövőre, én 40 leszek idén.

Azt mondta, ha teherbe esnek tőle, nem lenne boldogtalan, felnevelnénk.De már nem tervez.

Jöhetnének a praktikák, hogy hogy cselezzem ki ( erkölcsi predikacio itt nem érdekel), de a kelenföldön kiszàllàst nehéz.

2021. ápr. 10. 13:21
 10/11 anonim válasza:
esélytelen
2021. ápr. 11. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!