Közel a 40-hez van esélyem új pasit talàlni, aki belém szeret, én is belém, és gyereket is akár?
Nekem nem lenne kifogásom a dolog ellen, csak már nős vagyok.
Biztos vannak szingli korodbeliek.
39/F
Esély mindig van, de azért jól elhúztad. A férfiak általában náluknál fiatalabb nőt keresnek, pláne családalapítási céllal.
Aztán közel a 40-hez (gondolom 37 vagy több) azért már abban a korban vagy, amikor egyre inkább növekszik a vetélés és egyéb komplikációk esélye. Annál is inkább, ha belegondolunk, hogy már ma találkozol valakivel, 1-2 év, amíg felépül a kapcsolatotok arra a szintre, amikor már elgondolkodtok, hogy ettől az embertől akarok gyereket, és akkor kezdtek el komolyan próbálkozni a teherbeeséssel.
Szóval nem nagyon kapkodtad el ezt a családalapítósdit.
Nem írtam, hogy egyedül az ő hibája, de ez egy olyan dolog, ami kettőn áll. Plusz így 40 felé csak olyan férfiakkal hozta össze a sors, akiknek teljesen más tervei voltak, mint neki (nem akartak gyereket)?
Lehet, hogy nem ő a hibás vagy neki volt kisebb szerepe abban, hogy így járt. De egy férfi is el fog gondolkodni, hogy itt van ez a 37-38-39 éves szingli nő, a jó feleségnek valók meg általában elkelnek, mielőtt betöltik a 30-at. Ez olyan dolog, ami el tud riasztani olyanokat, akik komoly kapcsolatot keresnek.
Nem az én hibám. 2 éve kapcsolatban vagyok, de Neki már vannak gyerekei.Îgy nem akar.Mikor összejöttünk, még nem zárkózott el a gyerek kérdésről, de most, mar úgy érzi, idős hozzá.44 lesz jövőre, én 40 leszek idén.
Azt mondta, ha teherbe esnek tőle, nem lenne boldogtalan, felnevelnénk.De már nem tervez.
Jöhetnének a praktikák, hogy hogy cselezzem ki ( erkölcsi predikacio itt nem érdekel), de a kelenföldön kiszàllàst nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!