Ha egy gimibe 60 gyereket vesznek fel, és 110. vagyok az ideiglenes rangsorban van esélyem?
Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 18:21
2/10 anonim válasza:
Függ attól, hogy melyik gimi. Én jelentkeztem négy helyre, vonal fölött voltam mind a négy helyen, és a legjobb helyre mentem, tehát hárman is bekerültek máshova helyettem. Szerintem a kerület legjobbjai mind jelentkeztek a helyi gimibe is nálunk, tartaléknak, mindet fel is vették, de egyik se oda ment, így ott is egy csomóan bekerültek a vonal alattról. Szóval látszólag messze vagy, de ez még nem garancia arra, hogy ne vegyenek fel. Drukkkolok :-)
3/10 anonim válasza:
Ha megtalálod a gimidet a felvizsga.eu oldalon akkor lehet egy tipped.
4/10 anonim válasza:
És ha nincs az említett oldalon fenn az én kiszemelt gimim? Akkor marad a tippelés?
Én 86.helyen vagyok és 70et vesznek fel.
Szerintetek??
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Bőven lehet esélyed, engem 70. helyről vettek fel 30ba.
7/10 anonim válasza:
Az 5.hsz-ban szereplő linken megtaláltam már, persze.
De ott nem látok arra vonatkozóan semmit, amiről itt beszélnek, hogy az utolsó felvett,hányadik helyen szerepelt a rangsorban.
Belezavarodok én ebbe. Az iskolámban a tanárok sem valami segítőkészek...
Itt csak az a gyerek számít,aki szuperzseni és kitünő tanuló 100 éve.
8/10 anonim válasza:
Utolsó! Pedig ott van csak az oldal alján az egyik nagyítóra rá kell kattintani. Mond egy sulit és átküldöm az adatokat! :)
9/10 anonim válasza:
Van esélyed. Én anno 107. voltam, és 60-at vettek fel. Sokan nem elsőnek jelölik azt az iskolat ahová menni szeretnél.
10/10 anonim válasza:
Hát határeset, de szerintem ezzel felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!