36 hetes várandós vagyok, baba harántfekvésben. Akinek így volt írjon már hozzászólást..! Ma nyilaló fajasok jöttek össze vissza elég keményen. Volt hasonlóan így ?
Érzem a Csukás- mozgás alapján hogy keresztben fekszik.
Hasam is megy 2 napja
Nagyon nem akarok szülni még 2 hétig legalább.. plussz a harant fekvés miatt valószínű császár lenne, ami nem baj de nem akarok sokat kórházban lenni koraszules miatt mert itthon egy másfélèves..
Egy hét múlva 37. Hetesen megyek nst uh, mire számítsak ?
Nem a befektetéssel lenne a baj, sem a császárral kibirom! Borzalmas első szulesem votl attól csak jobb lehet.
hanem hogy a nőgyógyász akihez járok (nagyon aranyos jó orvos amúgy)
Legutóbb azt mondta szuleskor is befordulhat ..na hat én attól felek hogy hogy elhúzzák.. viszont egy hét múlva megyek hozza, utána o már szabin lesz.. szóval Miskolcra kell menjek majd tovább de nem tudom ott is majd mi lesz ugye az ünnepek előtt senki nem nagyon akar már ilyenekkel szarakodni hacsak nem sürgősségi a dolog .. tehát már ki készülök tényleg hogy milesz hogy lesz..
azért is írtam kinomban már ide hogy mire számíthatok..
Kiirtak csaszarra a 39. hetre, de nem fektettek be elotte, fel se merult hogy ne indulhatna be amugy magatol a fekvese miatt. Es senki nem riogatott ilyenekkel, hogy mennyire veszelyes 🙈🙈 Nekem ez most uj info, de jo; hogy mar 2 eve volt, mert most rettegnek 🤣
Magatol indult vegul a szules,bementunk es csaszar lett. Nem volt gond.
Nekem amugy egyertelmu fajasokkal indult, mint a filmekben, 10 percesekkel kezdodott es rendszeres volt. Viszont igy ugye nem nagyon tokoltem otthon, bementunk mar az elejen.
7#
Ha tudnád nekem miket meséltek .. közte a védőnő is
Nyugtatas helyett halállal végződő sztorikat
Meg hogy faros baba is megszületik..
Igen csak mondjuk nekem nem faros, plussz megszületik örüljön neki akinek egészségesen..!
Sajnos halál és oxigén hiány is előfordult a környezetben ..
Aztán elég rossz így, főleg hogy az első babam korábban jött
Most rettegek hogy csak egy hetet várjon hogy a dokihoz legalább eljussak!
Megfordulni fix nem fog mert érzem szegény próbálkozik
Mert szétszakadt kb
De valószínű oka van annak hogy nem fordult be most se és hogy végig ilyen helyzetben volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!