Fájásgyengeség mellett erőltethetik a vbacet?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha ide tudsz írni, akkor tényleg nem fáj még eléggé. Én a vajúdás utolsó kb 8 órájában a telefonom se találtam volna meg, nemhogy írni tudjak. Magamnál se voltam. Olvasni se tudtam volna, azt se fogtam fel mennyi az idő (a falon lévő órát se tudtam leolvasni), mintha valami másik dimenzióban lettem volna.
Nem tudom szebben írni, de "hisztizz" a császárért, talán meg fogják unni és bele fognak menni, hogy ne kelljen tovább hallgatniuk.

Kitartast!
En csunya ezt mondani de 4 ora vajudas utan kijelentettem eleg es csaszar legyen. Nem birom a fajdalmat.

Ha majd valóban erős fájásokat érzel, akkor 2 fájás között sem fogsz tudni írni-olvasni, leginkább beszélni se.
Én 3 napig voltam ebben a szakaszban, hogy ahhoz már elég erős volt a fájás, hogy ne tudjak aludni, de még sehol sem tartottunk. De én nem is mentem be a kórházba ez alatt, otthon fetrengtem, valahogy én éreztem, hogy még naaagyon messze vagyok attól, hogy ebből legyen valami.
Végül 4 centivel érkeztem a kórházba, én akkor estem kétségbe, amikor erre a szülésznő közölte, hogy még a felénél se járunk, miközben nekem már 3 napja fájt... (Valójában időben a felén már rég túl voltam, de az igaz, hogy csak akkor jött a neheze, 10 órával később meglett a baba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!