Apukák ott voltatok a szülésnél az anya mellett? Hogyan
éltétek meg, a későbbiek során, milyen hatással volt a
kapcsolatotokra?
Figyelt kérdés
A férjemmel korábban úgy beszéltük meg, hogy ő is bent lesz a szülésnél, de így az eltelt idő alatt, azt látom a terhessegi rosszulléteimet sem bírja, látom az arcán az undort. Így kezdem azt érezni, hogy nem lenne jó, ha bent lenne, esetleg megundorodna tőlem.
tegnap 22:30
1/6 anonim válasza:
Nem kell szerintem elore ezen gorcsolni, hagyjatok nyitva a kerdest.
Elkiser, ha bent akar lenni, akkor be is megy. Ha nem, akkor nem. Vagy bemegy a szuloszobara, de kijon ha ugy erzi. Sok variacio lehet🙃
Ferjem bejott a szuloszobara, de elajult. Meg ezen stresszeltem szules kozben, hogy basszus vele mi van, szoval ez se segitett. Inkabb ne jott volna be 🤣
tegnap 22:34
2/6 anonim válasza:
Férjem benn akart lenni, én is akartam hogy benn legyen.
Mondjuk mi azért láttuk egymást előtte is undorító és kiszolgáltatott helyzetekben és sose láttam rajta az undort.
Végül császár lett és a fejemnél volt, aztán a babának a köldökzsinór egy részét vágta el, de azt annyira nem akarta csak erőltették. Az kevésbé maradt jó élmény, a szülés viszont az volt. Örülök hogy ott lehetett velem és ő is.
A te férjeddel neked kell lebeszélni, még ha nem is bírja a gyomra lehet hogy akkor is benn akar lenni és kibírni.
tegnap 23:10
3/6 anonim válasza:
Férjem is ájulós meg rosszul lesz dolgoktól típus. Nálunk bent volt vajúdásnál és hősiesen bírta. Pedig a vérvétel és a fogorvos is kihívás neki. Végül császár lett, ott nem volt bent. De szívesen pelenkázott, meg orrszi porszizott, meg hányást is takarított a gyereknél. Még az elején vagytok a terhességnek, hagyj neki időt. Viszont azt, hogy bent van e szülésnél vagy sem semmiképpen se erőltesd rá, ha nem akarja.
tegnap 23:33
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy ott majd eldől, nem fogok haragudni ha nem szeretne bent lenni, és nem is utasitom el, ha bent szeretne lenni. Csak érdekel, hogy egyébként, aki férfi már átélt ilyet, így utólag, hogy látja.
tegnap 23:54
5/6 anonim válasza:
Mindkét szülésnél bent volt a férjem,az elsőnél 8 órát állt mellettem a második szülésem gyors volt és rosszul is lett,de így sem bánja hogy bent volt és támogatott☺️
ma 00:00
6/6 anonim válasza:
Mindháromnál bent volt a férjem. Pénteken szültem a harmadikat. A férjem örül, hogy bejött. Amikor megszületik a baba az egy csodás pillanat közösen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!