Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után megtekinthetik az...

Szülés után megtekinthetik az újszülöttet a hozzátartozók a kórházban?

Figyelt kérdés

Szülés után mindenkit bent tartanak kb 4-5 napig megfigyelésen. Ebben az időszakban meg lehet tekinteni a kisbabát is, vagy csak az újdonsült anyukával lehet találkozni?

Engem az átlag állami magyar kórház érdekel, magánkórházak esetén biztosan más folyamatok zajlanak.

ma 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartanak már bent 4-5 napot, ha nem indokolt. Amúgy kórház válogatja, biztos pontosabb infókat kapnál, ha tudnánk melyik kórházról van szó. Van ahol csak üvegen keresztül lehet az újszülöttet megnézni, van ahol a folyós lehet találkozni babával és anyukával. Pillanatnyilag amúgy látogatási tilalom van.
ma 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Jelenleg senki nem mehet be

De miért nem tudják kivárni hogy hazaérjen? Amúgy manapság 2 vagy 3 nap ha nincs probléma.

A nagyobb lányomnál anno jöhetett boldog boldogtalan. Baromi jó volt hogy amikor vérzel, mindenhonnan folyik belőled minden, próbálsz szoptatni, egyáltalán tudni mozogni még te igazodj a látogatókhoz. Volt aki az egész pereputtyot odacsődítette. Én inkább fizettem de ketten voltunk egy normális nővel egy szobában és max 1 nap egyszer jött be apuka.

Második lányom születésekor kezdődött a covid. Szülésre még apuka bejöhetett és ennyi. Utána csak csomagot lehetett küldeni. Sokkal jobb volt. 3 napig csak pihentünk és összeszoktunk.

Naponta kétszer beszéltünk video chaten. Bőven elég volt. 2-3 napot ki.lehet bírni

ma 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Ha minden rendben max 2 éjszakát maradsz bent a kórházban. Nem tudom most hogy van a látogatás a kórházakban, ott kell megerdeklodni, ahova tartozol. Mellesleg én sem értem miért nem lehet kivarni azt a pár napot, amíg haza nem megy anyuka a babával. Mikor márciusban szültem, jött a szobatarsam egész familiaja, el se lehetett férni a folyosón, hangosak voltak és baromi zavaró volt, hogy kB egész nap ott voltak. Nekem csak a férjem jött,én kértem. Csütörtökon reggel szültem, szombaton mentünk haza, ennyit igazán ki lehet bírni.
ma 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Mar evtizedek ota nincs 4-5 nap bentlet ha nincs problema.

Egyebkent meg korhaza valogatja.

ma 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak pici üvegablakon keresztül lehet maximum ránézni. Apuka a szülésnél és az aranyóra alatt találkozhat vele, aztán neki sem lehet.

Anyuka kijöhet a látogatókhoz, ami ugyanúgy lehetőséget ad arra hogy bevigyen valami bacit, de mindegy.

ma 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb mindenhol latogatasi tilalom van,most vagyunk az infl.szezon csucsan. De sok helyen alap esetben sem lehet bemenni a szobakba,max az etkezoig,uveg ajtoig vagy van latogato szoba.
ma 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
2-3 napot kell bent lenni, és ha épp nincs látogatási tilalom, bárki megnézheti a babát
ma 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!