Szülés után megtekinthetik az újszülöttet a hozzátartozók a kórházban?
Szülés után mindenkit bent tartanak kb 4-5 napig megfigyelésen. Ebben az időszakban meg lehet tekinteni a kisbabát is, vagy csak az újdonsült anyukával lehet találkozni?
Engem az átlag állami magyar kórház érdekel, magánkórházak esetén biztosan más folyamatok zajlanak.
Jelenleg senki nem mehet be
De miért nem tudják kivárni hogy hazaérjen? Amúgy manapság 2 vagy 3 nap ha nincs probléma.
A nagyobb lányomnál anno jöhetett boldog boldogtalan. Baromi jó volt hogy amikor vérzel, mindenhonnan folyik belőled minden, próbálsz szoptatni, egyáltalán tudni mozogni még te igazodj a látogatókhoz. Volt aki az egész pereputtyot odacsődítette. Én inkább fizettem de ketten voltunk egy normális nővel egy szobában és max 1 nap egyszer jött be apuka.
Második lányom születésekor kezdődött a covid. Szülésre még apuka bejöhetett és ennyi. Utána csak csomagot lehetett küldeni. Sokkal jobb volt. 3 napig csak pihentünk és összeszoktunk.
Naponta kétszer beszéltünk video chaten. Bőven elég volt. 2-3 napot ki.lehet bírni
Mar evtizedek ota nincs 4-5 nap bentlet ha nincs problema.
Egyebkent meg korhaza valogatja.
Nálunk csak pici üvegablakon keresztül lehet maximum ránézni. Apuka a szülésnél és az aranyóra alatt találkozhat vele, aztán neki sem lehet.
Anyuka kijöhet a látogatókhoz, ami ugyanúgy lehetőséget ad arra hogy bevigyen valami bacit, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!