Szülés után megtekinthetik az újszülöttet a hozzátartozók a kórházban?
Figyelt kérdés
Szülés után mindenkit bent tartanak kb 4-5 napig megfigyelésen. Ebben az időszakban meg lehet tekinteni a kisbabát is, vagy csak az újdonsült anyukával lehet találkozni?
Engem az átlag állami magyar kórház érdekel, magánkórházak esetén biztosan más folyamatok zajlanak.
febr. 4. 11:30
11/16 anonim 

válasza:

Nálunk szülés után 72 órát, gyakorlatilag három éjszakát kell bent maradni, negyedik nap délelőtt lehet hazamenni. Apa a szülőszobán lehet az anya mellett, meg az aranyóra alatt. Császárnál apa kapja meg aranyórára, a műtőbe nem jöhet be. Engem reggel császároztak, hozzám és azokhoz akiket napközben műtöttek, aznap a délutáni látogatási időben bejöhetett az apa, külön szobában voltunk. A babákat addig elvitték, úgy nem jöhetett be senki a szobába, hogy baba volt bent. Másnap átraktak egy normál kórterembe, oda már nem lehetett bejönni, az osztály előtt a folyosón lehetett látogatókat fogadni. Az osztály bejáratánál van a babamutató szoba, üvegen keresztül lehetett megnézni őket.
12/16 anonim 

válasza:

Hiába pontoztok le, nálunk így volt. Látogató nem jöhet a kórterembe, arra ott a társalgó, a babát pedig üvegajtón keresztül lehet nézni bárkinek.
14/16 anonim 

válasza:

Basszus látogatási tilalom van,senki se mehet be!
15/16 anonim 

válasza:

Mindenhol más. Ahol én szültem, ott volt egy nagy üvegablak a csecsemős részleg és a társalgó között. A látogatók a társalgóban lehettek, beljebb nem. A babákat pedig nem lehetett kivinni, csak az ablakig. Így a látogatók ablakon keresztül láthatták.
16/16 anonim 

válasza:

Mindenhol más. 2x szültem Pesten a Bajcsyban, ki lehetett vinni a babát a gyermekagyas osztály folyosojara, viszont kizárólag a kiskocsiban, kézben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!