Többedik császárt hogy éltétek meg? Nehezebb vagy könnyebb volt?
Figyelt kérdés
febr. 5. 21:28
1/5 anonim 

válasza:

2.könnyebb volt, de nekem az első sem volt nehéz.
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem császár után zömében az vállal második gyereket, akinek nem volt olyan vészes. Én soha többet...
3/5 anonim 

válasza:

Nekem sokkal könnyebb volt a második. Napok alatt felépültem.
4/5 A kérdező kommentje:
Az első sürgősségi volt nekem, de aránylag gyorsan felépültem. Most programozott lesz és nagyon félek.
febr. 6. 10:22
5/5 anonim 

válasza:

Első vagyok. Ugyanez a felállás volt nálam is. Én amúgy nagyon szorongós és félős vagyok. Még attól is féltem, hogy látni fognak meztelenül, meg hogy fájni fog az érzéstelenítő. Ehhez képest úgy éltem meg, hogy ez egy vicc volt. Fájdalomcsillapítót már másnap nem vettem be. Elfelejtettem. Pedig én nem bírom a fájdalmat, szóval gondolhatod, hogy akkor tényleg nem fájt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!