Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki fel a 3.illetve...

Mindenki fel a 3.illetve többedik császártól??3.császaromra készülök és most nagyon félek!!

Figyelt kérdés

1.sürgősségi császár volt!! Kihagyott a baba szívverése és le le ált..

Eltelt jo par év,mire megint terges lettem több veteles után..nem engedtek természetesen szülni,mert vérhigítot szurtam es szedtem is+ több gyógyszert.igy az is csaszár lett.

Majd a nyáron kiderült,hogy terges vagyok,de a baba mellett mehen kívülim is volt.nagy hasi mütéttel tavolították el azt a babat.majdnem meghaltam..😔

Igy az utolsó császártol nagyon félek!! Nem szeretnék ott maradni.😔

2021. dec. 9. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkiben van egy kis félsz, de ez természetes.

Beszéld meg az orvosoddal, kérdezd ki alaposan, ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseid, igy hátha nem fogsz annyira stresszelni.

Amugy ne aggódj, nem lesz semmi baj :) Sok egészséget, boldogságot kívánok!

2021. dec. 9. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Meg voltál elégedve az előző szülések, és a műtét során az orvosokkal? Mert azért egy ilyen műtétnek nem feltétlenül kell ilyen drasztikusnak lennie, mint írtad... Bár biztosan megtetted, én tuti megfontolnám, hogy máshol szüljek, ahol jó híre van a császármetszésnek.

Teljesen természetes hogy félsz, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad.

Minden jót!

2021. dec. 9. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy sürgősségi császárom koraszülés miatt. A baba ott maradt sajnos. Másodjára is császárom volt, mert nem illeszkedett be a feje. Szeretnénk még egy gyerkőcöt. Ő már biztos császáros lesz szerintem ezek után. Én nem félek.
2021. dec. 9. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 császárom volt. Az első 2 sürgősségi.

Én is feltem, főleg, hogy a masosik 2 órás volt,és végig néztem a lámpabúrában ahogy kibeleznek. 🥴

2021. dec. 10. 05:20
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem féltem, nem éreztem, h másabb lett volna, annak örültem, h benézett a doki és mindent rendben talált nem volt összenövés, semmi.
2021. dec. 10. 06:12
 6/7 anonim ***** válasza:

3. császár már rutin, nem kell félni tőle. 4. és többedik császár ritka, de kockázatosabb. Kitartást!

3# Sajnálom nagyon, ami történt veled.

2021. dec. 10. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

A nyári majdnem ott maradtam után azért bennem maradt a félsz..

Mikor visito mentő visz masik korházba s azonnal mütőbe tolnak,s a csaladom nem tudta mi van velem..😔 akkor is nahyon féltem..

3.nagyon sajnalom ami veletek történt.😔

2021. dec. 10. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!