Szülés utan 6 héttel “ Levosert spirál?
Van valakinek tapasztalata vele?
Elso szules utan nem vedekeztunk, mert tervben volt a masodik gyerkoc, akkor majd 2,5 ev utan jott meg az elso menstruaciom es fel even belul megfogant a teso. Szoptattam az elsot majd 3 evig es most a kicsit is szoptatom, remenyeim szerint sokaig🙂
Ha a spiralt felrakatom, meghozhatja elobb a menstruaciot? Milyen tunetek lehetnek felhelyezes utan?Van ilyen tapasztalata valakinek?

Nekem Levosert hormon spirál volt.
Soha többet.
9 hónapig volt fent, saját hülyeségem és makacsságom miatt. Úgy gondoltam ennyi pénzért már pedig megszokja a testem.. 🙄
9 hónapból 7 hónapot végig véreztem, pecsételtem szinte szünet nélkül. Folyamatosan gyulladásban voltam, állandó hasfájás a gyulladás miatt, antibiotikum antibiotikum hátán, idegen test érzés..
Akkor vetettem le mikor már 40 fokos lázzal nem bírtam kimászni az ágyból és ellátni a gyereket.
Nővérem évekig használt spirált, ami mellett 2* lett terhes. Az utolsó spirál miatt pedig elvesztette az egyik petevezetőt, olyan gyulladást kapott.

Nekem konkrétan kilökte a testem. Mondta a dokim, hogy sose látott még ilyet. Persze a blokk nem volt meg, amivel vettem, mert szerinte ezt meg lehetett volna reklamálni. Szerintem talán 1 hónapot ha fent volt. Aztán szó szerint kiesett.
Nyilván benne van, hogy a doki hibázott, de egy elég tapasztalt orvos, régóta járok hozzá, szóval fene se tudja.

Nekem Mirena van, szeretem. Kb. 6 hónapja rakták fel, 1 hónapot pecsételtem végig miatta, utána beállt, menstruációm meg se jön már.
Viszont nekem a dokim azt mondta, hogy min. 12 hetet várni kell szülés után, mert a mehdal teljesen be kell gyógyuljon, különben belenőhet a spirál.

1 alkalommal 2 evig volt fent
Maaodik alkalommal 5 evig
Hamradik alkalommal (vagyis most is) 8 eve
Sima goldlily hormon nelkul mindharom alkalommal
Nem lettem terhes melette, a verzesem picit erosebb lett de ennyi. Nekem semmi mas panaszom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!