Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utan 6 héttel “ Levoser...

Szülés utan 6 héttel “ Levosert spirál?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata vele?

Elso szules utan nem vedekeztunk, mert tervben volt a masodik gyerkoc, akkor majd 2,5 ev utan jott meg az elso menstruaciom es fel even belul megfogant a teso. Szoptattam az elsot majd 3 evig es most a kicsit is szoptatom, remenyeim szerint sokaig🙂

Ha a spiralt felrakatom, meghozhatja elobb a menstruaciot? Milyen tunetek lehetnek felhelyezes utan?Van ilyen tapasztalata valakinek?

ma 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nekem Levosert hormon spirál volt.

Soha többet.

9 hónapig volt fent, saját hülyeségem és makacsságom miatt. Úgy gondoltam ennyi pénzért már pedig megszokja a testem.. 🙄

9 hónapból 7 hónapot végig véreztem, pecsételtem szinte szünet nélkül. Folyamatosan gyulladásban voltam, állandó hasfájás a gyulladás miatt, antibiotikum antibiotikum hátán, idegen test érzés..

Akkor vetettem le mikor már 40 fokos lázzal nem bírtam kimászni az ágyból és ellátni a gyereket.

Nővérem évekig használt spirált, ami mellett 2* lett terhes. Az utolsó spirál miatt pedig elvesztette az egyik petevezetőt, olyan gyulladást kapott.

ma 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Nekem konkrétan kilökte a testem. Mondta a dokim, hogy sose látott még ilyet. Persze a blokk nem volt meg, amivel vettem, mert szerinte ezt meg lehetett volna reklamálni. Szerintem talán 1 hónapot ha fent volt. Aztán szó szerint kiesett.

Nyilván benne van, hogy a doki hibázott, de egy elég tapasztalt orvos, régóta járok hozzá, szóval fene se tudja.

ma 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Spirált sosem választanék, túl sokan lesznek mellette terhesek. Kolléganőmnek is 35 évesen sikerült be a második gyerek, 1 éve sem használta a spirált.
ma 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Mirena van, szeretem. Kb. 6 hónapja rakták fel, 1 hónapot pecsételtem végig miatta, utána beállt, menstruációm meg se jön már.

Viszont nekem a dokim azt mondta, hogy min. 12 hetet várni kell szülés után, mert a mehdal teljesen be kell gyógyuljon, különben belenőhet a spirál.

ma 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
3# bocsánat, véletlenül pontoztalak le. 🫣
ma 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:

1 alkalommal 2 evig volt fent

Maaodik alkalommal 5 evig

Hamradik alkalommal (vagyis most is) 8 eve

Sima goldlily hormon nelkul mindharom alkalommal

Nem lettem terhes melette, a verzesem picit erosebb lett de ennyi. Nekem semmi mas panaszom nem volt.

ma 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!