Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet ez a vérzés 6 héttel...

Mi lehet ez a vérzés 6 héttel szülés után?

Figyelt kérdés
01.02-én voltam 6 héttel szülés után, császármetszésem volt egy nagy babával (4500 g). Nem véreztem sokáig, hamar "kifakult", aztán voltak napok, amikor már nem is jött semmi, de közbe volt amikor előfordult nagyon halvány véres folyás. Ma viszont rendes élénk piros, de kis mennyiségű vérzésem van. Mint a menstruáció első napján (nekem a 2-3. napon szokott durvább lenni). Most akkor ez mi? Szoptatom a babám, bár egy kis tápszerrel kiegészítve, de van azért tejem.

jan. 4. 18:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a mesntruációd?
jan. 4. 18:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy nőgyógyászhoz majd csak a 3 hét múlva kaptam időpontot (későn telefonáltam).
jan. 4. 18:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Szoptatás mellett ilyen hamar visszajönne?
jan. 4. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

8-10. Hétig is lehet tisztulásos vérzés, de a menzesz sem kizárt.

3 császárom volt 8.héten mindegyiknél már megjött a menzeszem.

jan. 4. 18:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet menstruáció szoptatás mellett is, pláne, ha nem kizárólag szoptatsz.
jan. 4. 18:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lehetne. 1. gyereknél a 7. héten már menstruáltam, "holott" éjjel-nappal kizárólag iszsz szoptattam, orvos is megerősítette.

Másodikkal kicsit szerencsésebb voltam, csak 5 hónapos korában jött meg.

jan. 4. 19:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Na de jó, már nagyon hiányzott... És ettől még nem fog előbb elapadni a tejem vagy valami?
jan. 4. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ohh én teljesen abban a hitben voltam hogy milyen jó lesz szoptatás alatt nem lesz mensi, tök jó. Aha. Igaz nekem 3 hónap után jött meg szülés után, de azóta is rendszeres. Pedig még szoptatok. Nekem is volt tejem rendesen. Az első egy hónapban pedig kiegészítést is kapott, csak utána szoktattam át teljesen mellre.

Nőgyógyász nekem azt mondta amikor voltam, hogy szoptatás alatt ilyen téren minden normális. Ha megjön az is, ha nem az is, ha rendszeres az is, ha rendszertelen az is, ha hónapokig semmi az is.

jan. 4. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Így válaszolva a kérdésedre nem fog elapadni. Viszont egy kicsit úgy tudom a tej íze megváltozhat. Illetve nálam az első napokban csökken valamennyit a tej mennyisége mai napig. Ilyenkor az elején is többet szívta. Kiegészítést nem szoktam adni csak hagyom többet mellen. Illetve olyan 3-4 alkalom kellett neki míg megszokta. Az első napokban mindig váltogatta a ciciket illetve kicsit elégedetlenkedett de sikerült neki megszokni.

Utolsó voltam.

jan. 4. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet menstruáció. Nekem is sokan mondták, hogy szoptatás alatt sokáig nem jön meg, meg akkor se lesz még rendszeres... 7 hétig volt meg a gyermekágyi vérzésem, 9 hetes volt a lányom amikor megjött (kizárólagos és igény szerinti szoptatás mellett, akkor még ráadásul éjjel-nappal 2 óránként evett is, nem hagyott ki többet) és rendszeres is lett utána megint. 2 éves koráig szoptattam (6hónapig semmi mást nem kapott), probléma nélkül, nekem volt csak kellemetlen, hogy újra menstruálok. Pedig szinte mindenki azt mondta, hogy nekik akár egy évig se volt semmi (az is normális, meg az is ha szinte egyből újra megjön)
jan. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!