Mi lehet ez a vérzés 6 héttel szülés után?
8-10. Hétig is lehet tisztulásos vérzés, de a menzesz sem kizárt.
3 császárom volt 8.héten mindegyiknél már megjött a menzeszem.
Hogy ne lehetne. 1. gyereknél a 7. héten már menstruáltam, "holott" éjjel-nappal kizárólag iszsz szoptattam, orvos is megerősítette.
Másodikkal kicsit szerencsésebb voltam, csak 5 hónapos korában jött meg.
Ohh én teljesen abban a hitben voltam hogy milyen jó lesz szoptatás alatt nem lesz mensi, tök jó. Aha. Igaz nekem 3 hónap után jött meg szülés után, de azóta is rendszeres. Pedig még szoptatok. Nekem is volt tejem rendesen. Az első egy hónapban pedig kiegészítést is kapott, csak utána szoktattam át teljesen mellre.
Nőgyógyász nekem azt mondta amikor voltam, hogy szoptatás alatt ilyen téren minden normális. Ha megjön az is, ha nem az is, ha rendszeres az is, ha rendszertelen az is, ha hónapokig semmi az is.
Így válaszolva a kérdésedre nem fog elapadni. Viszont egy kicsit úgy tudom a tej íze megváltozhat. Illetve nálam az első napokban csökken valamennyit a tej mennyisége mai napig. Ilyenkor az elején is többet szívta. Kiegészítést nem szoktam adni csak hagyom többet mellen. Illetve olyan 3-4 alkalom kellett neki míg megszokta. Az első napokban mindig váltogatta a ciciket illetve kicsit elégedetlenkedett de sikerült neki megszokni.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!