Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet ez a vérzés 6 héttel...

Mi lehet ez a vérzés 6 héttel szülés után?

Figyelt kérdés
01.02-én voltam 6 héttel szülés után, császármetszésem volt egy nagy babával (4500 g). Nem véreztem sokáig, hamar "kifakult", aztán voltak napok, amikor már nem is jött semmi, de közbe volt amikor előfordult nagyon halvány véres folyás. Ma viszont rendes élénk piros, de kis mennyiségű vérzésem van. Mint a menstruáció első napján (nekem a 2-3. napon szokott durvább lenni). Most akkor ez mi? Szoptatom a babám, bár egy kis tápszerrel kiegészítve, de van azért tejem.

jan. 4. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bármelyik lehet, szerintem esélyesebb kicsit a menstruáció.

Vannak kevésbé szerencsések, akiknek hamar megjön. Én is arra számítottam. Nekem is császár lett és 5 hétig vérezgettem. Szoptatok, de csak 3 óránként. Éjjel meg 9óra is kimarad régóta. Nem jött még meg, de mindig azt érzem, hogy most fog. 4hónapja szültem.

jan. 5. 00:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Menstruáció lesz az.

Mind a kettő gyerekem anyatejes volt, nem is kellett pótlás semmi. Az elsőnél a 6 hetes kontrollra mentem, ahol mondták, hogy szerintük felfázhattam, mert olyan "jeleket" lát. Hát hogy abból mi volt az igaz, nem tudom, mert semmit nem éreztem ebből, viszont másnap megjött... De egyébként utána normális időre is jött meg.

A második babánál 8 hétre jött meg a semmiből. Mondtam is, hogy hihetetlen, hogy másoknak hónapokig semmi, én meg gyakorlatilag ilyen rövid idő alatt rendben vagyok. Igaz, császármetszés volt mind a kettő és nem igazán viselt meg egyik sem fizikailag abszolút.

Előfordulhat, hogy utána nem lesz pontos még neked, de semmi gond nincs ezzel. Nekem volt olyan, hogy fájt a cicim a mensi első pár napján, mmint a szoptatás és valamivel kevesebb volt a tej, de utána visszajott a megszokott mennyiség. Igyál sokkal többet, kelleni fog.

jan. 5. 05:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, igen. Az lemaradt, hogy nem apad el a tej, de megváltozhat az íze és van olyan baba, aki úgy nem fogadja el.

jan. 5. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is már szülés után 9 héttel megjött szoptatás mellett. Lehet csak én tartozok azon kevés emberek közé akinek kevesebb teje is lett ezzel együtt.
tegnapelőtt 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!