Császármetszés után ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
5 hete volt császármetszésem és kb 1 hete teljesen elmúlt a vérzés.
Azonban tegnap este újra kezdődött, nem erős, de élénk piros.
Jövő héten kell mennem kontrollra.
Ez mennyire normális jelenség? Belefér még?
Az orvosomat nem sikerült elérni.
Köszönöm, ha írtok!
2024. márc. 23. 18:57
1/8 anonim válasza:
Igen belefér. En is valahogy így véreztem, elmúlt aztán visszajött.
3/8 anonim válasza:
Nekem pl természetes szülés után 5 héttel megjött a menstruációm, azóta is pontos. Nem lehet az?
4/8 anonim válasza:
Nekem is így volt. Elmúlt majd újra véreztem és megijedtem, de megnyugtatott másik császáros ismerősöm hogy neki is így volt.
5/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Nálam nem menstruáció volt. Nekem is, így volt, hogy elmúlt majd visszatért aztán elmúlt. Rá 5 hónapra jött meg a menstruáciom
6/8 anonim válasza:
3as, császárnál előfordul, hogy időnként újra jelentkezik tisztulásos vérzés. Hüvelyinél nincs ilyen. Mindkettővel szültem (3 hüvelyi, 1 császár).
7/8 anonim válasza:
6-os nekem mindkét hüvelyi szülés után ilyen volt
8/8 anonim válasza:
10 hétig is eltarthat a tisztulás, és a narancssárgától a halvány rózsaszinig, a nagyobb mennyiségtől az épphogyig.
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!