Császár utáni hasmenés normális?
Egy hete volt császárom. 5 napig voltam bent a kórházban és ott egyszer tudtam elmenni wc-re, de iszonyú szorulàsom volt.
Azóta itthon belövellt a tej, úgyhogy 3 napja (4 napja vagyok itthon) 37-37,1 a hőm. Fejek, mert nem tud szopizni a baba. Eddig itthon 3-szor tudtam nagy nehézségek árán elmenni nagy dolgot végezni és belül ilyen nyilaló érzést is érzek a végbélben. Aztán ma reggel még székrekedésem volt, ettem egy hét óta először egy joghurtot és egy doboz bolti tejberizst , ez volt a reggelim, mert nem nagyon van étvágyam a műtét óta. Aztán elkezdett reggeli után kb 1 órával morgolódni a hasam és mikor elmentem wc-re ment a hasam. Nem nagy mennyiségben, mert ugye enni sem eszem sokat, de hasmenés volt. Vettem be normaflort meg mértem a lázam, 36,8 eddig. 4 napja mióta itthon vagyok nem volt nálunk senki ,én nem mentem sehova szóval nem tudom ez most vajon vírus, vagy köze van a tejhez, vagy esetleg a császár miatt van?! Érdekes, mert eddig ugye székrekedésem volt durván, most meg ez az egyszeri hasmenés (eddig) nagyon fura.
Volt más is így? Nem tudom ha vírus,ki fogja ellátni a babát, mert nincs segítségünk, a férjem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!