Megtehetik, hogy leszíjjaznak?
26 hetes kismama vagyok.
Már most tudom, hogy a szülés után már aznap vagy legkésőbb következő reggel haza fogok menni. Nincs olyan jogszabály/törvény, ami kötelez rá, hogy maradjak. Tudom, hogy a babát bent kell hagyni, de minden nap bemennék hozzá míg haza nem engedik. Ezt jeleztem is a nőgyógyászomnak, aki közölte, hogy ilyen nincs és a babát majd szoptatni kell (nem akarok szoptatni) és ha kell oda is szíjjazhatnak az ágyhoz. Mielőtt bárki elkezdi, hogy "minek az ilyennek gyerek" meg "úgyse fogod tudni otthagyni" vagy hogy "örülhetnél annak a pár napnak, amíg bent vagy", csak szólok, hogy otthon sokkal kényelmesebben és konfortosabban ellennék, mint egy kórházban.
Ti aztán a kommentekre válaszolgattok.
Mint valami rossz vallási műsor.
Empátia :D
"Nem, a 25-os szerint az a hülye, aki nem képes q kérdést ertelmezni és arra válaszolni.
Pl te is."
Pl te is! 😄😄
"Tudom, hogy a babát bent kell hagyni, de minden nap bemennék hozzá míg haza nem engedik."
Fizikai képtelenség. Akárhogy szülsz, nem fogsz tudni utazgatni, meg bejárogatni minden nap.
Egyébként nem kell bent hagyni a babát sem. Létezik ambuláns szülés, keress rá. Nyugat-Európában ez már egyre gyakoribb. Van ahol komplikációmentes szülés után 6 órával lehet menni.
Bár nálunk magánkórházban lehet, hogy ilyenre jobban hajlandóak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!