Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megtehetik, hogy leszíjjaznak?

Megtehetik, hogy leszíjjaznak?

Figyelt kérdés

26 hetes kismama vagyok.

Már most tudom, hogy a szülés után már aznap vagy legkésőbb következő reggel haza fogok menni. Nincs olyan jogszabály/törvény, ami kötelez rá, hogy maradjak. Tudom, hogy a babát bent kell hagyni, de minden nap bemennék hozzá míg haza nem engedik. Ezt jeleztem is a nőgyógyászomnak, aki közölte, hogy ilyen nincs és a babát majd szoptatni kell (nem akarok szoptatni) és ha kell oda is szíjjazhatnak az ágyhoz. Mielőtt bárki elkezdi, hogy "minek az ilyennek gyerek" meg "úgyse fogod tudni otthagyni" vagy hogy "örülhetnél annak a pár napnak, amíg bent vagy", csak szólok, hogy otthon sokkal kényelmesebben és konfortosabban ellennék, mint egy kórházban.

2022. okt. 14. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
17%
Na végszó. Amit te reagálsz másokra, mások cselekedeteire, azzal csakis neked van dolgod belül. A reakció a tiéd, nem másé. Én, meg a kérdező sem tud mit kezdeni azzal, ami benned zajlik. Önismeret! Ingyenessé, kötelezővé kellene tenni. És sajnos így szülnek a nők. Sajnálom ezt az országot.
2022. okt. 15. 11:02
 52/67 anonim ***** válasza:
12%
A kérdező nem a véleményünket kérte. Annyit szeretett volna tudni, hogy odaszíjazhatják-e az ágyhoz, ha haza akar menni. A kérdésre kb. hárman válaszoltunk, a többi savazás volt, amire, mint azt előrebocsátotta, nem volt szüksége. Most megismétlem, nem, ilyen indokkal nem szíjazhatják le. Ahogy az egyik válaszoló írta, csak akkor, ha önmagára vagy másokra veszélyt jelent. Ez nem az az eset.
2022. okt. 15. 11:26
 53/67 anonim ***** válasza:
8%
De ostobák vagytok…jézusom
2022. okt. 15. 11:26
 54/67 anonim ***** válasza:
0%

Hűha, nagy szavak ezek.

Bírom az ilyen se vége, se eleje, női magazinos sallangokat.

2022. okt. 15. 11:48
 55/67 anonim ***** válasza:
70%
Te állsz bele mindenkibe, cica. Neked mit mond az önismeret? Nézz magadba! Mert nekünk egy kötekedő, minden lében kanál, buta de okoskodó ember benyomását kelted, de a hiba bizonyára bennünk van, te csakis tökéletes lehetsz. Sokan válaszoltak előtted is, nem vagy különleges, sajnálom :(
2022. okt. 15. 11:52
 56/67 anonim ***** válasza:
79%
Végigolvastad és hagytál egy ugyanilyen idióta kommentet 🤡
2022. okt. 15. 12:15
 57/67 anonim ***** válasza:
0%
Te pedig írkálsz itt a nagy lelki békéről de képtelen vagy befejezni a kommentelést 🤡
2022. okt. 15. 12:41
 58/67 anonim ***** válasza:
0%
A vicc az, hogy ő írja, hogy senki nem a kérdésre válaszol, holott ő kezdett el full másról írni, empátiáról, edukációról meg pszichológiáról... 😄
2022. okt. 15. 12:41
 59/67 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, fiad lesz vagy lányod?
2022. okt. 15. 14:53
 60/67 anonim ***** válasza:
0%
59! 🤡🤡🤡🤡🤡
2022. okt. 15. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!