Megtehetik, hogy leszíjjaznak?
26 hetes kismama vagyok.
Már most tudom, hogy a szülés után már aznap vagy legkésőbb következő reggel haza fogok menni. Nincs olyan jogszabály/törvény, ami kötelez rá, hogy maradjak. Tudom, hogy a babát bent kell hagyni, de minden nap bemennék hozzá míg haza nem engedik. Ezt jeleztem is a nőgyógyászomnak, aki közölte, hogy ilyen nincs és a babát majd szoptatni kell (nem akarok szoptatni) és ha kell oda is szíjjazhatnak az ágyhoz. Mielőtt bárki elkezdi, hogy "minek az ilyennek gyerek" meg "úgyse fogod tudni otthagyni" vagy hogy "örülhetnél annak a pár napnak, amíg bent vagy", csak szólok, hogy otthon sokkal kényelmesebben és konfortosabban ellennék, mint egy kórházban.
36-os
Pont erre van az oldal,hogy a véleményünket írjuk le. 😀
Szóval nem a “kutya nem kérdezte” :)
Az sem tartozik a kérdéshez amit most leművelsz.
“A kutya sem kérdezett” mások véleményével kapcsolatban ;)
Nem, mindenki rajtad röhög.
Edukáció olyan írásképpel, hogy "leszijjazni" és társai.
Hidd el, vicces. 😄
A kötekedéstől még senki élete nem változott. Az önismerettől már igen. De míg 90%-a társadalomnak nincs rá megérve, addig a 10% lesz az ufo. Sajnálom. Ezért nem lesz változás sehol, soha.
Jól is tetted 45-ös, hogy elmentél. Sok sikert az életedben.
Onnantól kezdve hiteltelenné vált minden betűd, mikor nagy pofával, fellengzősen edukálni akartad itt az embereket úgy, hogy tele van helyesírási hibával a kommented.
Innentől kezdve bohócot csináltál magadból, és érdemtelenné váltál egy kulturált eszmecserére.
Hidd el, tudtam volna írni mást is, de nem tudok komolyan venni olyanokat, akik egyből "szarmagyaroznak", közben meg általános iskolai szintű helyesírási hibákat vétenek. A kommentjeid tartalmáról, amiknek 0 értelme, már nem is beszélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!